Športna in fitnes oblačila

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum

Sledilec dejavnosti z merilcem srčnega utripa Risum
Pametna medicinska zapestnica 4.0 bluetooth z merilcem srčnega utripa, lahko šteje tudi vaše korake, porabljene kalorije, čas spanja, z budilko, opozorili za klice, možnostjo oddaljenega slikanja in sledilno funkcijo. Priložena litij-ionska baterija. Pametna medicinska zapestnica zahteva, da brezplačno prenesete aplikacijo Very fit for heart rate, ki je na voljo za iOS in Android.

Okrogla medicinska zapestnica Bracy

Health wristband Round Bracy - White
Okrogla medicinska bluetooth zapestnica iz silikona, s katero lahko spremljate svoje korake, porabljene kalorije, čas dnevne aktivnosti in čas spanja, z budilko, števcem korakov in obveščanjem o prejetih klicih. Priložena baterija. Zahteva prenos brezplačne aplikacije Very fit 2.0, ki je na voljo za iOS in Android.

Športna pametna ura Train Watch

Sports smart watch Train Watch - Grey
4.0 Bluetooth športna aktivna ura s silikonskim trakom. Polnilna litij-ionska baterija 180 mAh. Zahteva brezplačno aplikacijo (wearfit, na voljo za naprave iOS in Android).

Pametna ura Supotsu

Pametna ura Supotsu
Pametna medicinska zapestnica 4.0 bluetooth lahko šteje vaše korake, porabljene kalorije, čas spanja, z budilko, opozorili za klice in sporočila, z možnostjo oddaljenega slikanja in sledilno funkcijo. Pametna medicinska zapestnica zahteva, da brezplačno prenesete aplikacijo Very fit 2.0.

Aktivna zapestnica Mueve Watch

Aktivna zapestnica Mueve Watch
4.0 Bluetooth aktivna zapestnica s snemljivim trakom (za polnjenje). Polnilna litij-ionska baterija 90 mAh. Zahteva brezplačno aplikacijo (Yoho Sport), ki je na voljo za naprave iOS in Android.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje