Računalniška oprema

Pokrovček za zaščito spletne kamere Hide

Hide camera blocker - White
Novost
Pokrovček za zaščito spletne kamere Hide. Zagotavlja zaščito pred hekerji in varuje vašo zasebnost, kot tudi preprečuje praske na kameri. Postavite ga čez spletno kamero in za nekaj sekund trdno pritisnite, da ostane na mestu. Kamero lahko nato odpirate in zapirate z drsno loputo. Zaradi svoje tanke oblike ne preprečuje popolnega zapiranja prenosnih računalnikov. Združljiv z večino elektronskih naprav s kamero. Material: ABS plastika.

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache

Cache mouse pad with USB hub - White
Podloga za miško in USB razdelilnik Cache. Mehka podloga za miško in 3 USB razdelilnik s 3 vhodi. Micro USB kabel je shranjen v levem predelku, v katerem je prostora tudi za nekaj dodatkov, kot so pisarniške sponke, ko je kabel v uporabi. Material: PU plastična pena.

USB razdelilnik Gaia

Gaia 4-port USB hub - White
USB razdelilnik Gaia. Pravokoten USB razdelilnik s 4 vhodi in enim izhodom. Material: HIPS plastika.

USB razdelilnik s 4 vhodi Brick

Brick 4-port USB hub - Solid black
USB razdelilnik s 4 vhodi Brick. USB razdelilnik s 4 vhodi pravokotne oblike. Združljiv z vsemi USB vhodi. Omogoča polnjenje več naprav hkrati. Dolžina kabla 15,7 cm. Material: ABS plastika.

Micro USB ventilator Airing

Airing micro USB fan - Solid black
Na razprodaji
Micro USB ventilator Airing. Ventilator z vhodom micro USB je primeren za uporabo z OTG združljivimi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki in nima gumba za vklop. Snemljiv, silikonski propeler za varno uporabo in enostavno shranjevanje. Napaja ga baterija vaše naprave. Material: plastika, silikon.

Podloga za miško s koledarjem Chart

Chart mouse pad with calendar - Red
Podloga za miško s koledarjem Chart. S to miško ne boste nikoli pozabili na sestanek. Hrbtna stran je narejena iz protizdrsnega materiala, ki poskrbi, da podloga ostane ostane na mestu. S koledarjem 2019/2020/2021 v več jezikih. Material: PP plastika.

USB razdelilnik s 3 vhodi s polnilnim kablom 3v1 Revere

Revere 3-port USB hub with 3-in-1 cable - Red
Na razprodaji
USB razdelilnik s 3 vhodi s polnilnim kablom 3v1 Revere. USB razdelilnik s 3 vhodi vključuje snemljiv polnilni kabel s priključkom 2v1, ki omogoča polnjenje Android in Apple naprav. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Adapter tipa C je shranjen v stranski reži. Vstavite adapter tipa C v priključek 2v1 za polnjenje mobilnih naprav z vhodom tipa C. Material: plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje