Računalniška oprema

Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy

Privacy camera blockers - White
Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy. Trije zaščitni pokrovčki za spletne kamere ščitijo vašo varnost in zasebnost. Preprosto poravnajte z mobilno kamero, pritrdite in trdno pritisnite nekaj sekund, da pokrovček ostane na mestu. Pokriva mobilne kamere, ko niso v uporabi, in preprečuje vohunjenje hekerjev. Med uporabo kamere odprite pokrovček. Pokrovček se zaklene in ostane na mestu. Za prekrivanje kamer na telefonih in tabličnih računalnikih, prav tako je združljiv z večino prenosnih in osebnih računalnikov. Material: ABS plastika.

Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade

Shade camera blocker - Navy
Na razprodaji
Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade. Pokrovček je kot nalašč za zaščito vašega digitalnega življenja pred hekerji in zaščito proti praskam. Preprosto ga poravnajte s spletno kamero in trdno pritisnite nekaj sekund, da ostane na mestu. Enostavno odpiranje in zapiranje pokrovčka. Ne ovira pri zapiranju prenosnega računalnika. Združljiv z večino prenosnih računalnikov s kamero. Material: ABS plastika.

Pokrovček za zaščito spletne kamere Hide

Hide camera blocker - White
Novost
Pokrovček za zaščito spletne kamere Hide. Zagotavlja zaščito pred hekerji in varuje vašo zasebnost, kot tudi preprečuje praske na kameri. Postavite ga čez spletno kamero in za nekaj sekund trdno pritisnite, da ostane na mestu. Kamero lahko nato odpirate in zapirate z drsno loputo. Zaradi svoje tanke oblike ne preprečuje popolnega zapiranja prenosnih računalnikov. Združljiv z večino elektronskih naprav s kamero. Material: ABS plastika.

Podloga za miško in USB razdelilnik Cache

Cache mouse pad with USB hub - White
Na razprodaji
Podloga za miško in USB razdelilnik Cache. Mehka podloga za miško in 3 USB razdelilnik s 3 vhodi. Micro USB kabel je shranjen v levem predelku, v katerem je prostora tudi za nekaj dodatkov, kot so pisarniške sponke, ko je kabel v uporabi. Material: PU plastična pena.

Micro USB ventilator Airing

Airing micro USB fan - Solid Black
Na razprodaji
Micro USB ventilator Airing. Ventilator z vhodom micro USB je primeren za uporabo z OTG združljivimi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki in nima gumba za vklop. Snemljiv, silikonski propeler za varno uporabo in enostavno shranjevanje. Napaja ga baterija vaše naprave. Material: plastika, silikon.

Pokrovček za web kamero Privy

Privy aluminum camera blocker - Silver
Pokrovček za web kamero Privy. Pokrovček je kot nalašč za zaščito vašega digitalnega življenja pred hekerji in zaščito proti praskam. Preprosto pritrdite na kamero, pritisnite in počakajte nekaj sekund, da se čvrsto prilega. Z drsnimi vratci regulirajte, kdaj je vaša kamera pokrita in kdaj ne. Ne ovira pri zapiranju prenosnega računalnika. Združljiv z večino elektronskih naprav s kamero. Material: aluminij.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje