Lončki, termo lončki

Lončki, termo lončki

Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml

Americano® Espresso 250 ml insulated tumbler - White / Solid Black
Novost
Bestseller
Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml. Kompakten, dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovom. Ustreza večini kavnih avtomatov. Prostornina 250 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: PP plastika.

Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml

Arlo 600 ml glass tumbler with bamboo lid - White
Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml. Enostenski stekleni lonček. Ponuja dober oprijem. Pokrov iz bambusa in slamica iz tritana. Nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Izbirate lahko med barvnim odtisom ali našo novo najsodobnejšo metodo dekoriranja, ki dodelavo zavaruje pred posledicami pomivalnega stroja. Prostornina 600 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon.

Izoliran lonček Brite-Americano® 350 ml

Brite-Americano® tyre 350 ml insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Izoliran lonček s silikonskim trakom v obliki pnevmatike Brite-Americano® 350 ml. Dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovčkom in silikonskim trakom v obliki pnevmatike. Ovitek omogoča barvno dodelavo in se tesno prilega lončku, zaradi česar je dolgotrajen in vzdržljiv. Skladen z EN12875-1, varen za pomivanje v pomivalnem stroju in gretje v mikrovalovni pečici. Prostornina 350 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: silikon.

Keramični lonček Mysa 410 ml

Mysa 410 ml double-walled ceramic tumbler - White
Keramični lonček Mysa 410 ml. Atraktivnen dvostenski keramični lonček s keramičnim pokrovom. Ustreza večini kavnih avtomatov in je varen za uporabo v mikrovalovni pečici. Pred namestitvijo v mikrovalovno pečico odstranite silikonsko tesnilo na keramičnem pokrovu. Prostornina 400 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: keramika.

Lonček s trakom za dober oprijem Americano® Cortado 300 ml

Americano® Cortado 300 ml tumbler with grip - White
Novost
Bestseller
Lonček s trakom za dober oprijem Americano® Cortado 300 ml. Trpežen, enostenski lonček s pokrovom na potisk in silikonskim trakom za dober oprijem. Prozorni lonček ima značilnosti stekla in se ponaša z izjemno jasnostjo. Skladen z EN12875-1, varen za pomivanje v pomivalnem stroju in gretje v mikrovalovni pečici. Prostornina 300 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Pišite nam za dodatne barvne možnosti. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: SAN Plastika, PP plastika, HDPE plastika, silikon.

Izolirana skodelica Cayo 400 ml

Cayo 400 ml insulated mug - Grey
Na razprodaji
Izolirana skodelica Cayo 400 ml. Dvostenska skodelica z navojnim pokrovom. Vsebuje veliko dekorativno površino s črnim premazom, da bo vaša vgravirana dodelava izstopala. Prostornina 400 ml. Material: nerjaveče jeklo, PP plastika.

Vakuumsko izolirana športna steklenička Camelbak Eddy+ 600 ml

Eddy+ 600 ml copper vacuum insulated sport bottle - White
Novost
Vakuumsko izolirana športna steklenička Camelbak Eddy+ 600 ml. Dvostenska vakuumsko izolirana steklenica iz nerjavečega jekla z izolacijo iz bakra, ki omogoča pijačam, da ostanejo hladne do 24 ur ali vroče najmanj 8 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani steklenice. Pokrov, odporen proti razlitju z ročajem za transport. Široka ustna odprtina zagotavlja enostavno čiščenje in polnjenje. Trendovski lonček s trpežno prevleko iz praškastega premaza. Prostornina 600 ml. Zapakiran v ekskluzivno darilno škatlo CamelBak. Življenjska garancija za napake v proizvodnji z Got Your Bak™. Material: nerjaveče jeklo.

Neprepusten vakuumsko izoliran lonček Arca 200 ml

Arca 200 ml leak-proof copper vacuum insulated bamboo tumbler - Solid Black
Novost
Neprepusten vakuumsko izoliran lonček Arca 200 ml. Dvostenski vakuumsko izoliran lonček s pokrovom in preklopnim nastavkom za pitje. Dvostenski lonček iz nerjavečega jekla in izolacijo iz bakra z videzom bambusa. Pijača ostane vroča do 8 ur in hladna do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Prenosljiv in idealen za potovanja. Prostornina 200 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo, bambus.

Izoliran lonček Americano® Midnight 350 ml

Americano® Midnight grip 350 ml insulated tumbler - Solid Black
Bestseller
Izoliran lonček s trakom za boljši oprijem Americano® Midnight 350 ml. Dvostenski izolirani lonček s pokrovom proti razlivanju in silikonskim trakom za dober oprijem. Lonček in pokrov imata vpadljiv bleščeč učinek. Prostornina 350 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: PP plastika, silikon.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje