Ekološki in bio izdelki

Beležka formata A5 TORDO

TORDO. A5 Notepad - Grey
Novost
Ekološko
Beležka formata A5 s trdimi platnicami iz plute in PU plastike ter 192 črtastimi stranmi slonokoščene barve. Beležka ima elastiko za zapiranje, označevalec strani in zanko za pisalo (pisalo ni priloženo). V vrečki iz netkanega materiala. Mere: 140 x 210 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Žepna beležka MARLOWE

MARLOWE. Pocket sized notepad - Black
Ekološko
Žepna beležka s spiralo, 120 črtastimi stranmi recikliranega papirja, trdimi platnicami iz kartona in elastiko za zapiranje. Mere: 100 x 140 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Žepna beležka FLAUBERT

FLAUBERT. Pocket sized notepad - Orange
Ekološko
Beležka žepne velikosti s 160 brezčrtnimi stranmi recikliranega papirja in trdimi platnicami iz kartona. Beležka ima elastiko za zapiranje in označevalec strani. Mere: 100 x 140 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Beležka WILDE

WILDE. B7 Notepad - Red
Ekološko
Beležka formata B7 s 120 brezčrtnimi stranmi recikliranega papirja in platnicami iz kartona. Mere: 85 x 125 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Beležka formata A5 KOSTOVA

Beležka formata A5 KOSTOVA
Ekološko
Beležka formata A5 z 80 črtastimi stranmi iz recikliranega papirja, trdimi platnicami iz kartona in notranjim žepom. Mere: 144 x 210 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Beležka formata A5 PORTEL A5

Beležka formata A5 PORTEL A5
Ekološko
Beležka formata A5 s platnicami iz plute, 160 brezčrtnimi stranmi slonokoščene barve, označevalcem strani in elastiko za zapiranje. V vrečki iz netkanega materiala. Mere: 137 x 215 x 17 mm | Vrečka: 185 x 240 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Žepna beležka PORTEL

Žepna beležka PORTEL
Ekološko
Beležka iz plute s 160 brezčrtnimi stranmi slonokoščene barve. Izdelek je dobavljen v vrečki iz netkanega materiala. Mere: 97 x 145 x 17 mm | Vrečka: 130 x 165 mm

Beležka formata A5 ADAMS A5

Beležka formata A5 ADAMS A5
Ekološko
Beležka iz plute formata A5 s 160 brezčrtnimi stranmi slonokoščene barve in označevalcem strani. Mere: 140 x 210 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Beležka formata A6 ADAMS A6

Beležka formata A6 ADAMS A6
Ekološko
Beležka formata A6 iz plute A6 z brezčrtnimi stranmi slonokoščene barve in označevalcem strani. Mere: 90 x 142 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje