Pisalni bloki, beležnice, samolepilni lističi

Pisalni bloki, beležnice, samolepilni lističi

Blok s pikami in mehkimi platnicami Classic XL

Blok s pikami in mehkimi platnicami Classic XL - Solid Black
Blok s pikami in mehkimi platnicami Classic XL. Blok ima upogljive platnice in je na voljo v različnih živahnih barvah. Ima zaobljene vogale, zapiranje na elastiko in trak označevalec strani. Vsebuje 192 pikčastih strani. Na voljo tudi s karo, črtastimi ali brezčrtnimi stranmi. Material: papir, karton v videzu usnja.

Blok z mehkimi platnicami Classic L - črtast

Blok z mehkimi platnicami Classic L - črtast - Scarlet Red
Blok z mehkimi platnicami Classic L - črtast. Blok z mehkimi platnicami Moleskine Classic (13 x 21 cm) v različnih živahnih barvnih odtenkih. Blok ima zaobljene robove, označevalec strani in zapiraje na elastiko. Na prvi strani najdete prostor za obvestila, kamor lahko vpišete vaše osebne podatke in nagrado za najditelja v primeru izgube. Vključuje žep za shranjevanje v notranjosti, ki je značilnost znamke Moleskine. Žep je namenjen shranjevanju zapiskov. Ima 192 strani v slonokoščeni barvi. Ta različica je na voljo tudi s pikčastimi, brezčrtnimi ali karo listi. Material: papir, karton v videzu usnja.

Beležka v velikosti A4 in pisalo Essential

Beležka v velikosti A4 in pisalo Essential - White / Transparent Clear
Beležka v velikosti A4 in pisalo Essential. Paket za konference v velikosti A4. Vsebuje beležko v velikosti A4 s 50 listi (80g/m2) brezčrtnega papirja s pisalom v hrbtišču. S trdim ovitkom (350g/m2). Barvna dodelava je možna na obeh platnicah in na vsakem listu. Material: papir.

Blok velikosti tabličnega računalnika Pad

Blok velikosti tabličnega računalnika Pad - White
Na razprodaji
Blok velikosti tabličnega računalnika Pad. Blok za enostavno prenašanje s tabličnim računalnikom. Vključuje 48 krem črtastih listov (80 g), 48 brezčrtnih listov, zanko za pisalo, označevalec strani, zapiranje na elastiko in žep za shranjevanje v notranjosti. Pakirano v beli škatli. Material: papir, karton v videzu usnja.

Karo blok s trdimi platnicami Classic XL

Karo blok s trdimi platnicami Classic XL - Solid Black
Karo blok s trdimi platnicami Classic XL. Velik blok Moleskine z zaobljenimi robovi in trdimi platnicami. Ponaša se z zapiranjem na elastiko in označevalcem strani. Vključuje žep za shranjevanje v notranjosti.. Vsebuje 192 karo strani v slonokoščeni barvi. Na voljo tudi z brezčrtnimi, črtastimi ali pikčastimi stranmi. Material: papir, karton v videzu usnja.

Blok v velikosti A6 Curve

Blok v velikosti A6 Curve - Frosted Clear / White
Blok v velikosti A6 Curve. Blok v velikosti A6 Curve. Vsebuje 50 listov brezčrtnega papirja (80 g/m2). Z barvno platnico iz polipropilena, debelino 500 mikrometrov ter ukrivljeno obliko. Dodelava je možna na platnicah, na notranji strani in vsakem listu. Blok je na voljo v različnih barvah. Material: papir, PP plastika.

Skicirka Espresso

Skicirka Espresso - Solid Black
Skicirka Espresso. Skicirka v naravnem videzu kartona. Vključuje 80 brezčrtnih listov (70 g), označevalec strani in zanko za pisalo. Material: karton.

Blok s sintetično prevleko velikosti A5 Desk-Mate®

Blok s sintetično prevleko velikosti A5 Desk-Mate® - White / Solid Black
Blok s sintetično prevleko velikosti A5 Desk-Mate®. Blok s spiralo v velikosti A5 Desk-Mate®. Vsebuje 50 listov (80 g/m2) brezčrtnega papirja in prevleko (450g/m2). Trpežna vodoodporna prevleka. S spiralo v beli barvi. Dodelava je možna na platnici in na vsakem listu. Material: papir, PP plastika.

Recikliran blok s pisalom Priestly

Recikliran blok s pisalom Priestly - Natural / Red
Priporočamo
Recikliran blok s pisalom Priestly. Blok z recikliranimi platnicami in 60 recikliranimi črtastimi listi formata A6 z ujemajočim kemičnim svinčnikom. Kemični svinčnik je pakiran skupaj z blokom. Material: recikliran papir.

Blok Nova A5

Blok Nova A5 - White
Novost
Blok Nova A5. Blok iz umetnega usnja (14,2 cm x 21,4 cm) z zapiranjem na elastiko, označevalcem strani, zanko za pisalo in raztegljivim žepom za shranjevanje. Vključuje 96 krem črtastih listov (80 g) in je pakiran v beli škatli za shranjevanje Journalbook. Material: papir, karton v videzu usnja.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje