Vino in bar

Skodelica iz tritana Neva 400 ml

Skodelica iz tritana Neva 400 ml
Novost
Skodelica iz tritana Neva 400 ml. Enostenska trpežna skodelica v trpežnem materialu Tritan™. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 400 ml. Izdelano v EU. Material: Tritan™.

Odpirač za steklenice Executive

Odpirač za steklenice Executive
Odpirač za steklenice z vzvodnim mehanizmom iz aluminija, kaljenega jekla in spirale, prevlečene s teflonom, vključno z rezalnikom folij ter s ploščico, na kateri je prikazan pregled najboljših vinskih regij od leta 1990.

Prozorna PVC hladilna vrečka Bacool

Prozorna PVC hladilna vrečka Bacool
Hladilna vrečka iz prozornega PVC materiala s prostorom za eno steklenico. Pred uporabo postavite hladilno vrečko v zamrzovalnik, da bo vaša steklenica hladna dlje časa.

Komplet za vino v bambusovi škatli Sonoma

Komplet za vino v bambusovi škatli Sonoma
Komplet za vino v bambusovi škatli vsebuje odpirač za steklenice, obroč proti prelivanju in zamašek iz nerjavečega jekla ter bambusa. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet za vino v škatli iz bambusa Tador

Komplet za vino v škatli iz bambusa Tador
Komplet za vino v škatli iz bambusa s prostorom za eno steklenico vina. Vsebuje obroč proti kapljanju, lijak, zamašek ter odpirač steklenic s spiralo. Steklenica za vino ni vključena. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Komplet vinska škatla Costieres

Komplet vinska škatla Costieres
Vinski komplet v leseni darilni škatli s prostorom za eno steklenico vina. Vsebuje obroč proti kapljanju, lijak, zamašek ter odpirač steklenic s spiralo. Steklenica za vino ni vključena.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje