Denarnice in torbice

Etui za kartice z zaščito RFID Exeter

Etui za kartice z zaščito RFID Exeter - Silver
Etui za kartice z zaščito RFID Exeter. Veliko novih kreditnih kartic vsebuje radiofrekvenčne identifikacijske čipe, ki ponujajo priročno skeniranje in izmenjavo informacij na račun varnosti in zasebnosti. Zaščita RFID bo blokirala signale in zavarovala pomembne informacije, shranjene na čipih RFID, pred nepooblaščenim skeniranjem ali nezaželenimi bralci. Drži dve kartici ali osebni izkaznici. Z lepilnim trakom na hrbtni strani lahko etui pritrdite na pametni telefon. Material: aluminijasta folija.

Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye

Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye - Silver
Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye. Etui bo zaščitil vaše bančne kartice in osebne izkaznice ter vas varoval pred krajo identitete. Etui pritrdite na hrbtno stran telefona. Dve veliki reži lahko držita do 4 kartice. Material: poliester.

Etui za kartice z RFID zaščito Shield

Etui za kartice z RFID zaščito Shield - White
Etui za kartice z RFID zaščito Shield. Drži do tri bančne kartice ali osebne izkaznice in jih ščiti pred nepooblaščenimi pregledi in zlorabo. Lepilni trak na hrbtni strani vam omogoča, da etui pritrdite na pametni telefon. Vključuje trak za lažje držanje. Material: plastika.

Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee

Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee - White
Na razprodaji
Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee. Lepilni trak na hrbtni strani omogoča enostavno pritrditev na večino pametnih telefonov z ravno hrbtno stranjo. Drži eno bančno kartico ali osebno izkaznico. Z zanko za prst za lažje držanje telefona. Na voljo so naslednje barve za tisk (PMS vs. VPS): PMS Black C se nanaša na VPS 10034 Black, PMS 1235C se nanaša na VPS 00006 Yellow, PMS Bright Red C se nanaša na VPS 00030 Orange, PMS 485C se nanaša na VPS 00011 Scarlet, PMS Rubin Red C se nanaša na VPS 00009 Red, PMS 2415C se nanaša na VPS 00031 Fuxia, PMS 2695C se nanaša na VPS 00012 Violet, PMS 2945C se nanaša na VPS 00008 Light Blue, PMS 274C se nanaša na VPS 00033 Navy Blue, PMS Reflex Blue C se nanaša na VPS 00004 Blue, PMS 335C se nanaša na VPS 00010 Green. Material: silikon.

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe - White
Etui za kartice z RFID zaščito Zafe. Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Material: plastika.

Etui za kartice RFID Adventurer

Etui za kartice RFID Adventurer - Silver
Etui za kartice RFID Adventurer. Etui s tehnologijo blokiranja RFID za zaščito vaših kartic pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Drži do 12 kartic. Pakirano v darilnem ovitku Marksman. Material: aluminij, poliester.

Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw

Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw - Beige
Novost
Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw. Bolj okolju prijazna izbira! Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Narejen je iz 50% pšenične slame. Material: pšenična slama, PP plastika.

Varna RFID denarnica Adventurer

Varna RFID denarnica Adventurer - Solid Black
Na razprodaji
Varna RFID denarnica Adventurer. Denarnica s tehnologijo za blokiranje RFID. Vključuje 4 reže za shranjevanje kartic. Funkcija varnega zapiranja omogoča, da bankovce preprosto vstavite v denarnico, zaprete, odprete v nasprotni smeri in že so varno pritrjeni. Pakirano v darilni škatli Marksman. Material: 300D poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje