Etuiji za kreditne kartice

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Žepek za kartice za mobilni telefon RFID Premium

Žepek za kartice za mobilni telefon RFID Premium - Grey
Žepek za kartice za mobilni telefon RFID Premium. Omogoča varno shranjevanje osebnih dokumentov in kreditnih kartic! Priročni žepek za kartice lahko pritrdite na zadnjo stran telefona. Drži po eno kartico naenkrat. Material: tkanina.

Zložljivo stojalo za telefon Hold

Zložljivo stojalo za telefon Hold - White
Novost
Zložljivo stojalo za telefon Hold. Zelo majhno zložljivo stojalo za telefon. Ker je v obliki kreditne kartice, se prilega večini denarnic. Je majhno in vzdržljivo ter vedno zagotavlja najbolj optimalen kot za popoln pogled na zaslon vašega telefona. Skoraj celotna površina je na voljo za dodelavo. Proizvedeno v EU. Material: plastika.

Etui za kartice z zaščito RFID Exeter

Etui za kartice z zaščito RFID Exeter - Silver
Etui za kartice z zaščito RFID Exeter. Veliko novih kreditnih kartic vsebuje radiofrekvenčne identifikacijske čipe, ki ponujajo priročno skeniranje in izmenjavo informacij na račun varnosti in zasebnosti. Zaščita RFID bo blokirala signale in zavarovala pomembne informacije, shranjene na čipih RFID, pred nepooblaščenim skeniranjem ali nezaželenimi bralci. Drži dve kartici ali osebni izkaznici. Z lepilnim trakom na hrbtni strani lahko etui pritrdite na pametni telefon. Material: aluminijasta folija.

Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye

Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye - Silver
Etui z dvema režama za kartice z RFID zaščito Eye. Etui bo zaščitil vaše bančne kartice in osebne izkaznice ter vas varoval pred krajo identitete. Etui pritrdite na hrbtno stran telefona. Dve veliki reži lahko držita do 4 kartice. Material: poliester.

Etui za kartice z RFID zaščito Shield

Etui za kartice z RFID zaščito Shield - White
Etui za kartice z RFID zaščito Shield. Drži do tri bančne kartice ali osebne izkaznice in jih ščiti pred nepooblaščenimi pregledi in zlorabo. Lepilni trak na hrbtni strani vam omogoča, da etui pritrdite na pametni telefon. Vključuje trak za lažje držanje. Material: plastika.

Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee

Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee - White
Na razprodaji
Silikonski etui za kartice za pametni telefon z zanko za prst Storee. Lepilni trak na hrbtni strani omogoča enostavno pritrditev na večino pametnih telefonov z ravno hrbtno stranjo. Drži eno bančno kartico ali osebno izkaznico. Z zanko za prst za lažje držanje telefona. Na voljo so naslednje barve za tisk (PMS vs. VPS): PMS Black C se nanaša na VPS 10034 Black, PMS 1235C se nanaša na VPS 00006 Yellow, PMS Bright Red C se nanaša na VPS 00030 Orange, PMS 485C se nanaša na VPS 00011 Scarlet, PMS Rubin Red C se nanaša na VPS 00009 Red, PMS 2415C se nanaša na VPS 00031 Fuxia, PMS 2695C se nanaša na VPS 00012 Violet, PMS 2945C se nanaša na VPS 00008 Light Blue, PMS 274C se nanaša na VPS 00033 Navy Blue, PMS Reflex Blue C se nanaša na VPS 00004 Blue, PMS 335C se nanaša na VPS 00010 Green. Material: silikon.

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe

Etui za kartice z RFID zaščito Zafe - White
Etui za kartice z RFID zaščito Zafe. Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Material: plastika.

Nosilec mobilnega telefona z etuijem za kartice Purse

Nosilec mobilnega telefona z etuijem za kartice Purse - White
Novost
Nosilec mobilnega telefona z etuijem za kartice Purse. Uporaben kot stojalo ali kot zaščita pri držanju. Idealno za gledanje filmov ali fotografiranje s pametnim telefonom. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Etui drži do 2 kartici. Material: ABS plastika.

Etui za kartice RFID Adventurer

Etui za kartice RFID Adventurer - Silver
Etui za kartice RFID Adventurer. Etui s tehnologijo blokiranja RFID za zaščito vaših kartic pred krajo identitete, zlomom in poškodbami. Drži do 12 kartic. Pakirano v darilnem ovitku Marksman. Material: aluminij, poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje