Športna oprema

Kolebnica z LCD zaslonom za štetje Frazier

Frazier skipping rope with a counting LCD display - Lime / White
Novost
Kolebnica z LCD zaslonom za štetje Frazier. Kolebnica šteje skoke, meri porabljene kalorije in razdaljo v kilometrih ali miljah. 3-metrska kolebnica je nastavljiva, tako da se prilagaja vaši višini. Rotator vam omogoča skakanje naprej, nazaj ali cik-cak. Baterija vključena. Material: ABS plastika.

Podloga za fitnes in jogo Cobra

Cobra fitness and yoga mat - Royal Blue
Priporočamo
Bestseller
Podloga za fitnes in jogo Cobra. Udobna podloga za fitnes in jogo z diamantnim vzorcem in nedrsečo površino. Vključuje poliestrsko vrečko z zategovalno vrvico in nastavljivo naramnico. Velikost: 60x170cm. Material: poliester, PE plastična pena.

Fitnes komplet Dwayne

Dwayne fitness set - Red
Novost
Fitnes komplet Dwayne. Fitnes komplet z vsemi orodji, primernimi za popolno vadbo. Vključuje zapestne uteži, kolebnico in gumo za vadbo v barvno ujemajočih odtenkih. Pakirano v mrežasti vrečki za enostavno prenašanje in veliko prostora za dodelavo. Material: poliester.

Športna brisača s plastenko ARTX PLUS

ARTX PLUS. Sports towel with bottle - Light Blue
Komplet s plastenko iz PP in PET plastike ter športno brisačo iz poliamida in poliestra. Plastenka ima ročaj za enostavno prenašanje in prostornino do 440 ml. Osvežilna brisača, ki, ko je mokra, ostane hladna nekaj ur. Če se segreje, jo samo stresite in bo ponovno postala hladna in sveža. Brisača je za večkratno uporabo in primerna za pranje v pralnem stroju. Material: brisača: 300 x 800 mm | plastenka: ø65 x 125 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Komplet vadbenih pripomočkov BRADY

Komplet vadbenih pripomočkov BRADY
Praktičen komplet, ki vključuje elastiko in kolebnico. Pakirano v torbici iz 190T poliestra. Škatla: 210 x 270 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Zapestni trak KOV

KOV. Wrist band - White
Zapestni trak iz poliestra s prostorom, primernim za dodelavo. Mere: 75 x 78 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.

Nosilec za tek z LED lučko

Nosilec za tek z LED lučko
Na razprodaji
Vadite varno v temi s tem univerzalnim ročnim trakom iz neoprena z vgrajeno LED lučko in trakom z ježkom. Ustreza vsem običajnim telefonom, kot so npr. iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 in HTC one. Z žepkom za shranjevanje ključev.

Univerzalni športni pas

Universal sport belt - Grey / Black
Lahek in moden športni pas iz ultra tankih elastičnih vlaken. Vlakna imajo vodotesno prevleko, zadrga pa je vodotesna, kar zagotavlja, da vaši vredni predmeti ostanejo na varnem in suhi v vseh pogojih. Okoli zadrge je odsevni trak za dodatno vidljivost v temi. Trak s sponko je mogoče enostavno nastaviti na pravo velikost.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje