Športna oprema

Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring

Tringtring aluminium bicycle bell - Silver
Novost
Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring. V cestnem prometu uspešno opozorite nase z aluminijastim kolesarskim zvoncem. Na voljo v različnih barvah, odlično darilo, veliko prostora za dodelavo. Material: aluminij.

Sedežna prevleka za kolo Mills

Mills bike seat cover - White
Sedežna prevleka za kolo Mills. Lahka vodoodporna sedežna prevleka za večkratno uporabo z elastičnim trakom, ki se prilega večini sedežev. Material: poliester.

Zapestna torbica za pametni telefon Gofax

Gofax touchscreen smartphone bracelet - Orange
Zapestna torbica za pametni telefon Gofax. Nastavljiva zapestna torbica z zapiranjem na ježka, prekrita s PVC plastiko za zaščito in lažje upravljanje vašega pametnega telefona. Ustreza večjim pametnim telefonom, kot so iPhone 6 (S), Plus in Samsung S6. Vključuje dodaten žep za shranjevanje ključev ali denarja. Material: poliester.

Kolesarska tlačilka Aer

Kolesarska tlačilka Aer
Novost
Kolesarska tlačilka Aer. Močna in čvrsta kolesarska tlačilka z več zračnimi ventili in dvema držaloma za pritrditev na kolo. Primerna tudi za napihljive izdelke. Pakirano v darilni škatli. Material: ABS plastika.

Komplet za popravilo koles Wheelie

Komplet za popravilo koles Wheelie
Priporočamo
Komplet za popravilo koles Wheelie. 15-delni komplet vključuje 2 vzvoda za pnevmatike, strgalo, lepilo in krpice, vključno z vrečko z odsevnikom in trakovoma na ježka za pritrditev na kolo. Material: 600D poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje