Športna oprema

Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l

Tourist 2 litre waterproof bag with phone pouch - White
Na razprodaji
Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Do zaslona na dotik lahko dostopate tudi čez prosojno okence, ko je telefon že v vreči. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 2 litra. Material: 190T poliester.

Nepremočljiva vreča Survivor 5 l

Survivor 5 litre waterproof roll-down bag - White
Nepremočljiva vreča Survivor 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Z lahkoto jo lahko pritrdite na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 190T poliester.

Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring

Tringtring aluminium bicycle bell - Silver
Novost
Aluminijasti zvonec za kolo Tringtring. V cestnem prometu uspešno opozorite nase z aluminijastim kolesarskim zvoncem. Na voljo v različnih barvah, odlično darilo, veliko prostora za dodelavo. Material: aluminij.

Sedežna prevleka za kolo Mills

Mills bike seat cover - White
Sedežna prevleka za kolo Mills. Lahka vodoodporna sedežna prevleka za večkratno uporabo z elastičnim trakom, ki se prilega večini sedežev. Material: poliester.

Vodotesna vreča Traveller 5 l

Traveller 5 litre heathered waterproof bag - Heather process blue
Na razprodaji
Vodotesna vreča Traveller 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 300D poliester.

Odsevnik z lučko Klip

Klip reflector light - Solid black / White
Odsevnik z lučko Klip. Reflektorska lučka z barvno zaponko in 2 nastavitvami svetlobe, enakomerna bela ali utripajoča rdeča. Gumb za vklop/izklop na strani. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Zapestna torbica za pametni telefon Gofax

Gofax smartphone bracelet with transparent cover - Solid black
Zapestna torbica za pametni telefon Gofax. Nastavljiva zapestna torbica z zapiranjem na ježka, prekrita s PVC plastiko za zaščito in lažje upravljanje vašega pametnega telefona. Ustreza večjim pametnim telefonom, kot so iPhone 6 (S), Plus in Samsung S6. Vključuje dodaten žep za shranjevanje ključev ali denarja. Material: poliester.

Komplet za prvo pomoč MyKit Sport

MyKit Sport first aid kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Sport. Idealen komplet za prvo pomoč za vsako aktivno osebo. S tem kompletom ste pripravljeni na majhne poškodbe in nesreče. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 hladilna gela, 2 obliža za žulje in elastični športni povoj. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za popravilo koles MyKit

MyKit Bike Repair Set - White
Komplet za popravilo koles MyKit. Idealen komplet za vožnjo s kolesom. Bodite pripravljeni v primeru manjših poškodb in praznih pnevmatik. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona in komplet za popravilo. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Running

MyKit Running first aid kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Running. Idealen komplet za tek. S tem kompletom se lahko osvežite in sprostite po dolgem teku, odsevni trakovi poskrbijo, da ste opazni in z vsebino tega paketa ste pripravljeni na manjše poškodbe. Vsebina: Odsevni trak, 2 osvežilna robčka, 2 obliža za žulje, elastični športni povoj in gel za noge. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje