Kozmetične vrečke

Toaletna torba Frodeau

Frodeau toiletry bag - Copper
Toaletna torba Frodeau. Z vrvicami za hitro odpiranje. Vrvice omogočajo tudi hitro zapiranje. Material: 210D poliester.

Komplet potovalnih flašk Munich

Munich airline approved travel bottle set - White
Komplet potovalnih flašk Munich. Torbica s kompletom potovalnih flašk, primernih za potovanja z letalom. Vključuje 2 x 50 ml flaško, 1 x 90 ml flaško in 1 x razpršilnik in lij. Flaške, razpršilnik in lij so pakirani v plastični torbici, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika.

Toaletna torbica s kljukico Suite

Toaletna torbica s kljukico Suite
Toaletna torbica s kljukico Suite. Majhna, kompaktna toaletna torbica s kljukico za obešanje. Notranji žep z dodatnimi elastičnimi žepi za kopalniške pripomočke iz mrežastega materiala za lažjo vidljivost. Material: 600D poliester.

Komplet potovalnih flašk Tokyo

Komplet potovalnih flašk Tokyo
Komplet potovalnih flašk Tokyo. Torbica s kompletom flašk, primernih za potovanja na letalu. Vsebuje 3x80ml flaško za večkratno uporabo, 1x 80ml razpršilnik in mini lij. V plastični torbici, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika.

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt

Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt
Komplet potovalnih flašk iz aluminija Frankfurt. Vključuje 2 x 80 ml aluminijasto flaško, 1 x 30 ml aluminijast razpršilnik, 2 x 14 g kozarec, 1 x štiriplastni kozarec, lij, lopatico in pipeto. Pakirano v plastični vrečki, poleg je tudi vrečka za shranjevanje. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: PVC plastika, aluminij.

Toaletna torbica s kljukico Global

Toaletna torbica s kljukico Global
Toaletna torbica s kljukico Global. Vključuje kovinsko kljukico za obešanje, elastične žepe za kopalniške pripomočke in sprednji mrežasti žep za ostale pripomočke ter ročaj za prenašanje. Material: 600D poliester.

Platnena toaletna torbica brez PVC

Canvas toiletry bag PVC free - Grey
Ta naraven in trpežen potovalni komplet iz platna je odličen za uporabo kot komplet za britje, toaletni komplet in komplet s tehničnim priborom, ki se zlahka prilega v ročno prtljago. Brez PVC.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje