Delovna oblačila

Varnostni avtomobilski komplet Joachim

Varnostni avtomobilski komplet Joachim
Novost
Varnostni avtomobilski komplet Joachim. Varnostni avtomobilski komplet za primer nesreče. Veliko prostora za dodelavo na sprednji strani vrečke za shranjevanje. Vključuje: varnostni jopič, varnostni trikotnik in komplet za prvo pomoč v sili v skladu s predpisi DIN13164. Varnostni trikotnik ureja evropski standard ES R27 in ima številko homologacije 27R-043555. Varnostni jopič v velikosti XL je primeren za osebe z višino med 165-180 cm in ima specifikacijo EN ISO 20471:2013 +A 1:2016. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Komplet za prvo pomoč vsebuje 36 artiklov prve pomoči in je urejen v skladu z DIN13164: 93/42/EEC. Material: poliester.

Odsevni trak, velik

Reflective slap wrap large - White
Odsevni trak, velik. Odsevni trak je trak, ki ga zlahka pritrdite okoli gležnjev in zapestja za jasno vidnost ponoči. Na voljo so različne velikosti. Na voljo so tudi različne možnosti za barvo na zunanji in notranji strani. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC, vinil in kovina.

5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve

5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve
5-delni set varnostnih pripomočkov za otroke Salve. Vključuje odsevni otroški jopič, ki ustreza EN1150, odsevno nalepko z opico, odsevni trak z medvedom, zapestni odsevni trak in nahrbtnik. Dodelava mogoča zgolj na nahrbtniku in jopiču. Material: poliester.

Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS

Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS
Novost
Varnostni jopič za otroke 3-6 let Odile XXS. Varnostni jopič za boljšo vidljivost velikosti XXS, primeren za otroke 3-6 let z višino 70-104 cm. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Z zapiranjem na ježka na ramenih in elastičnimi trakovi za enostavno namestitev in dodatno varnost. Elastični trakovi omogočajo prilagodljivost in enostavno namestitev čez debele plašče. Telovnik je preizkušen in certificiran v skladu s standardom EN 1150:1999. Prav tako so upoštevane smernice OZO o uporabi Uredbe (EU) 2016/425 Kategorija osebne zaščitne opreme II. Material: poliester.

Odsevni jopič z vrečko za shranjevanje Watch-out XL

Watch-out XL safety vest in pouch for professional use - Neon orange
Novost
Odsevni jopič z vrečko za shranjevanje Watch-out XL. Odsevni jopič visoke vidljivosti razreda 2, primeren za osebe višine 165-180 cm. Vključuje vrečko za shranjevanje 21 x 17 cm. Velika površina za dodelavo na sprednji strani/zadnji strani jopiča kot tudi na vrečki. Odsevni jopič za profesionalno uporabo. Fluorescentnega videza z odsevnim trakom. Specifikacija EN ISO 20471:2013 +A 1:2016. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Material: poliester.

Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS

Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS
Novost
Varnostni jopič za otroke 7-12 let Marie XS. Varnostni jopič za boljšo vidljivost velikosti XXS, primeren za otroke 7-12 let z višino 104-121 cm. Veliko prostora za dodelavo na sprednji in hrbtni strani telovnika. Z zapiranjem na ježka na ramenih in elastičnimi trakovi za enostavno namestitev in dodatno varnost. Elastični trakovi omogočajo prilagodljivost in enostavno namestitev čez debele plašče. Telovnik je preizkušen in certificiran v skladu s standardom EN 1150:1999. Prav tako so upoštevane smernice OZO o uporabi Uredbe (EU) 2016/425 Kategorija osebne zaščitne opreme II. Material: poliester.

Varnostni jopič See-me-too XL

See-me-too XL safety vest for non-professional use - Neon orange
Novost
Varnostni jopič See-me-too XL. Varnostni jopič velikosti XL za neprofesionalno rabo, primeren za osebe z višino med 165 cm in 180 cm. Na voljo v najrazličnejših barvah z velikim prostorom za dodelavo na sprednji in zadnji strani. EN 1150:1999. Varnostni jopič za neprofesionalno rabo v fluorescenčni barvi in odsevnikom. Jopič ima oznako CE, ki dokazuje skladnost z Uredbo EU 2016/425/EU za osebno zaščitno opremo kategorije II. Material: poliester.

Odsevni LED trak

Odsevni LED trak
Odsevni LED trak. Uporabite ta elastični LED trak za roko, za večjo vidljivost na prostem. Uporabite gumb za vklop, da aktivirate hitro utripanje, počasno utripanje, enakomerno luč ali ga izklopite. Vključene so litijeve baterije. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Prosimo, pišite nam za več barv. Na voljo tudi v: rumeni, modri, zeleni, roza, rdeči in oranžni barvi. Material: Poliester in PVC.

Odsevni magnet, okrogel

Reflective magnet round - White
Odsevni magnet, okrogel. Odsevni magnet je osebni varnostni pripomoček. V idealnem primeru je treba magnet pritrditi na rob vaših oblačil ali kjerkoli drugje, kjer je potrebna vidljivost, pa tudi čim nižje na mesto, na katero bodo avtomobilski žarometi posvetili najprej. Shranjujte na čistem in pod suhimi pogoji. Ne shranjujte na mestih, ki so izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Možen je tudi dogovor za oblike po meri. Na voljo je več kot 100 modelov. Tiskanje pod filmom vam daje odsevno površino s faktorjem učinkovitosti 100%. Izjava o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: PVC.

Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William

Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William
Novost
Vodoodporna prevleka za nahrbtnik z odsevnikom William. Idealna varnostna prevleka za kolesarje, pohodnike in popotnike. Varen pripomoček, ki povečuje vidljivost, hkrati pa ohranja vsebino nahrbtnika suho. Narejena iz visokokakovostnega vodoodpornega WP 600 poliestra v fluorescenčno rumeni barvi z odsevnikom. Izbrani parametri so preizkušeni v skladu z EN 13356:2001 Tip 2. Material: poliester.

Odsevno pokrivalo za nahrbtnik

Odsevno pokrivalo za nahrbtnik
Odsevno pokrivalo za nahrbtnik. Kompaktno odsevno pokrivalo zagotavlja vašemu nahrbtniku visoko vidnost tudi ponoči. Enostavno za prenašanje. Izdelano iz vodoodpornega materiala WP600. Univerzalna velikost Odsevni trak dolžine 5 cm. Pokrivalo za nahrbtnik je odsevni pripomoček namenjen izboljšanju vidljivosti v temi. Potrdilo o skladnosti je na voljo na zahtevo. Material: poliester.

Odsevni zapestni trak Hitz

Odsevni zapestni trak Hitz
Odsevni zapestni trak Hitz. Hitra namestitev za hitro varnost. Poskrbite, da boste vidnejši. Skladno z EN13356. Material: PVC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje