Noži

Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen

Galen wheat straw cutlery set with phone holder - Grey
Novost
Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles

Giles wheat straw cutlery set with bottle opener - Grey
Novost
Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Nož za lepenko Sharpy

Sharpy utility knife - White
Nož za lepenko Sharpy. Zložljiv nož za lepenko z snemljivim rezilom 80x9mm. Zložljiv nož za lepenko s snemljivim rezilom in zaponko za pritrjevanje za pas ali žep. Material: PS plastika.

9- delni večnamenski žepni nož z obeskom za ključe Emmy

Emmy 9-function pocket knife with keychain - Grey
9-delni večnamenski žepni nož z obeskom za ključe Emmy. Žepni nož z izvijačema, odpiračem za steklenice, odpiračem za pločevinke, pisemskim odpirač, pinceto, zobotrebcem in nožem. Vključuje kovinski obroček za ključe. Material: ABS plastika.

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

Komplet za rezanje Element

Komplet za rezanje Element
Komplet za rezanje Element. Vključuje 8" šefovski nož iz nerjavečega jekla s finim, ostrim rezilom za vrhunsko izkušnjo rezanja. Kuhinjske vilice za prebadanje pečenke in ostale hrane ter lažje serviranje. Pakirano v darilni škatli Marksman. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, TPR plastika, kovina.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje