Wellness in zdravje

Wellness in zdravje

Barva za telo Velox

Velox body paint - White / Red
Novost
Barva za telo Velox. Barva za telo, enostavna za čiščenje, na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ki predstavljajo zastave Francije, Nemčije, Italije, Nizozemske, Belgije, Portugalske, Španije, Avstrije, Danske, Švice, Švedske in Poljske. Lahko se nanese tudi na obraz in jo je mogoče odstraniti s čistilom za ličila ali z vodo z milom. Proizvedeno v skladu z GMP in izpolnjuje predpise EU za kozmetične izdelke. Registrska številka CPNP 3260279. Material: ABS plastika, AS plastika.

Antistres pripomoček Cool

Cool round stress reliever - White
Novost
Priporočamo
Bestseller
Antistres pripomoček Cool. Ta okrogel pripomoček proti stresu lahko stiskate ali mečete ob površino. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastična pena.

16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar

Valdemar 16-piece first aid keyring pouch - White
Novost
16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar. 16-delni komplet za prvo pomoč v priročni poliestrski torbici s kovinskim obročkom za ključe. Z veliko prostora za dodelavo, odlično za potovanja, festivale, prireditve in druge aktivnosti na prostem. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: 420D poliester.

Antistres pripomoček Hashtag

Hashtag stress reliever - Lime
Na razprodaji
Antistres pripomoček Hashtag. Pripomoček proti stresu na katerega lahko ovijete tudi kabel. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU pena.

Mini prenosna škatla za obliže Christian

Christian 5-piece plaster box - White
Novost
Mini prenosna škatla za obliže Christian. Vključuje 5 obližev (56 x 19 mm) za manjše ureznine in odrgnine. Z veliko površino za dodelavo. Obliži so regulirani, preskušeni in certificirani kot medicinski pripomoček I. razreda v skladu z Direktivo 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih z dne 14. junija 1993. Material: PP plastika.

30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander

Alexander 30-piece first aid waterproof bag - White
Novost
30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander. Močna in trpežna vodoodporna torba s 30-delnim kompletom za prvo pomoč. Zaprtje s plastično zaponko zagotavlja, da je vsebina suha in varna. Odlična za vodne športe in druge aktivnosti na prostem. Kompleti prve pomoči vam bodo pomagali pri preprostem zdravljenju ran. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: tarpaulin.

Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik

Henrik mouth-to-mouth shield in polyester pouch - White
Novost
Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik. Obvezen pripomoček za reševalno osebje za varno oživljanje tako za bolnika kot za reševalca. Folija je drobno zložena v torbico iz poliestra s kovinskim obročkom za ključe in prostorom za dodelavo. Preprečuje neposreden stik z reševalčevimi in bolnikovimi usti, nosom in obrazom. Odporna na vodo in slino, omogoča prehod zraka. Primerno za odrasle in otroke. Zaščitna folija je preskušena in certificirana kot 1. razred medicinskih pripomočkov v skladu z Direktivo MDD 93/42/EGS z dne 14. junija 1993. Material: 420D poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje