Polnilci

Brezžična polnilna postaja Freal

Freal wireless charging pad - White / Solid Black
Brezžična polnilna postaja Freal. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez uporabe kabla. Podpira brezžično polnjenje do 1A. Postaja je združljiva z: iPhone 8/8Plus/X, Samsung Galaxy Note5/S6/S6 Edge/S6 Edge+/S7/S7 Edge/S8/S8+, Google Nexus 5/6/7, HTC Droid DNA, 8X , LG G3/G4, Lucid 2/3, Nokia Lumia 920/930 in še več. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji brezžični sprejemnik. Pakirano v beli darilni škatli. Material: plastika.

Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh

Coma 6000 mAh wireless power bank - White
Novost
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Coma 6000 mAh. Brezžična baterija s kapaciteto 6000 mAh omogoča hitro polnjenje vaših naprav brez uporabe kabla. Svojo podprto napravo polnite tako, da jo preprosto položite na prenosno baterijo. Z gumbom za vklop/izklop in 5 LED indikatorji, ki kažejo raven polnjenja. Vključen polnilni kabel micro USB/USB. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it

Spin-it charging cable widget - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it. Idealen za potovanja, popolna kombinacija vrtavke widget spinner in polnilnega kabla. Vključuje polnilni kabel s priključkom 2v1 in adapterjem tipa C, ki je shranjen v reži. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Skladno s CPSIA. Material: plastika.

Brezžična polnilna postaja Lean

Lean wireless charging pad - White
Novost
Brezžična polnilna postaja Lean. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja s kablom 2v1 Nebula

Nebula wireless charging pad with 2-in-1 cable - White
Brezžična polnilna postaja s kablom 2v1 Nebula. Brezžična polnilna postaja vam omogoča polnjenje pametnih telefonov brez kablov. Poleg brezžičnega polnjenja lahko hkrati polnite tudi prek integriranega kabla. Kabel 2v1 je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Meteor Qi®

Meteor Qi® wireless charging pad - White
Na razprodaji
Brezžična polnilna postaja Meteor Qi®. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Ta artikel ima Qi certifikacijo. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja z dvema izhodoma Ozone

Ozone wireless charging pad with dual outputs - White
Brezžična polnilna postaja z dvema izhodoma Ozone. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje dveh pametnih telefonov hkrati. Postajo priključite v računalnik in nanjo postavite pametni telefon ter začnite s polnjenjem. Vključuje 2 USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh

Phase 3000 mAh wireless power bank - White
Na razprodaji
Brezžična polnilna baterija Phase 3000 mAh. Brezžična polnilna baterija s kapaciteto 3000 mAh. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Telefone lahko polnite tudi prek USB vhoda. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vhod: 5V / 1A. Izhod: 5V / 1A. Brezžični izhod: 1A/5W. Material: ABS plastika.

Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic

Cosmic Bluetooth® speaker and wireless charging pad - White
Novost
Bluetooth® zvočnik in brezžična polnilna postaja Cosmic. To ni običajen Bluetooth® zvočnik, saj ga je mogoče polniti z brezžičnim polnjenjem. Postavite ga na priloženo brezžično polnilno postajo ali katerokoli brezžično polnilno napravo in napolnite zvočnik. Zvočnik lahko napolnite tudi s priloženim micro USB kablom. Brezžični polnilni izhod kapacitete 5 W. Čas predvajanja pri največji glasnosti: 1 uro. Bluetooth® različica 4.1. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh

Constant 10.000 mAh wireless power bank with LED - White
Novost
Brezžična polnilna baterija z LED zaslonom Constant 10000 mAh. Brezžična postaja z LED zaslonom bo zagotovila, da vam na poti nikoli ne bo zmanjkalo baterije. Združuje brezžični polnilnik s prenosno baterijo z visoko zmogljivostjo. Vključuje priročen LED zaslon. Preprosto postavite pametni telefon na simbol brezžičnega polnjenja na postaji in začnite s polnjenjem. Dva dodatna telefona se lahko polnita prek dveh USB izhodov. Deluje samo z modeli telefonov, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za polnjenje modela iPhone, starejšega od iPhone 8, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli Avenue. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Solstice

Solstice wireless charging pad - Grey
Brezžična polnilna postaja Solstice. Brezžična polnilna postaja. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez uporabe kabla. Združljiva s številnimi pametnimi telefoni Android. Za brezžično polnjenje naprav iPhone potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Pakirano v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Brezžična prenosna polnilna baterija Dense 5000 mAh

Dense 5000 mAh wireless power bank - White
Novost
Brezžična prenosna polnilna baterija Dense 5000 mAh. Z baterijo kapacitete 5000 mAh z vhodom/izhodom 5V/2A. Zaradi svoje kompaktne velikosti je posebej primerna za potovanja. Podpira 5W brezžično polnjenje in polnjenje prek USB kabla. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje