Kabli

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Fun Tri-twist

Fun Tri-twist™ with charging cable - Solid black
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Fun Tri-twist. Vključuje priključke USB A in priključek 2v1 in USB C. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Za polnjenje Apple naprav uporabite eno stran izhoda 2v1, za polnjenje Android naprav pa drugo stran. Material: ABS plastika.

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop

Loop ring and phone holder - White
Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Dvignite prstan in ga uporabite kot stojalo za telefon ali čez vstavite prst za varno upravljanje vašega telefona. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Prstan je vrtljiv in omogoča optimalen položaj. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Trace 3-in-1 charging cable with lanyard - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Polnilni kabel 3v1 Capsule

Capsule 3-in-1 charging cable - Solid black
Polnilni kabel 3v1 Capsule. Kabel z izhodi USB A, USB C in izhodom 2v1, združljivim z Apple iOS in Android napravami, shranjen v aluminijastem tulcu. Vključuje kovinski obroček za ključe. Material: aluminij.

Polnilni kabel 3v1 Triple

Triple 3-in-1 charging cable - White
Polnilni kabel 3v1 Triple. Zložljiv polnilni kabel 3v1 vključuje USB C priključek in priključek 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Vsi priključki podpirajo polnjenje in prenos podatkov, ne velja za iOS naprave. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Material: ABS plastika.

Stojalo in držalo za telefon Prone

Prone phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Prone. Stojalo in držalo za telefon Prone. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet

Bracelet 2-in-1 charging cable - White
Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet. Polnilni kabel s priključkom USB A in priključkom 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Če združite priključka, nastane zapestnica. Na voljo prostor za logotip. Podpira samo polnjenje. Material: silikon.

Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa

Versa 3-in-1 charging cable in case - White
Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa. Z okroglo škatlo za shranjevanje, ki vključuje polnilni kabel s priključki USB C in priključkom 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 Ecliptic

Ecliptic 3-in-1 charging cable - Brown
Polnilni kabel 3v1 Ecliptic. Kabel je shranjen v mehki zaščitni torbici. Kabel, obdan s pletenim najlonom, z USB C izhodom ter izhodom 2v1 za Apple iOS in Android naprave. Podpira polnjenje in prenos podatkov. Dolžina kabla: 50 cm. Material: ABS plastika, PU plastika.

Kontroler za igrice na telefonu Win

Win game controller - Solid black
Kontroler za igrice na telefonu Win. Kontroler za igrice na telefonu. S tem kontrolerjem boste dosegli še boljše rezultate v svojih najljubših igricah za pametni telefon. Zadnji del kontrolerja ima zaponko, ki omogoča enostavno pritrditev na kateri koli pametni telefon. Vključuje torbico za shranjevanje. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 Posh

Posh 3-in-1 charging cable - Brown
Polnilni kabel 3v1 Posh. Priročen polnilni kabel, vgrajen v obesek za ključe, vključuje USB adapter tipa C adapter 2-v-1 za naprave Apple iOS in Android. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. S kovinskim obročkom lahko polnilni komplet pritrdite na obesek za ključe ali torbo. Podpira polnjenje in prenos podatkov. Material: PU plastika.

Polnilni kabel 3v1 Troop

Troop 3-in-1 charging cable - White
Priporočamo
Polnilni kabel 3v1 Troop. Vključuje priključek USB C in priključek 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. S karabinom za enostavno pritrditev na torbe. Material: ABS plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje