Kabli

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Trace 3-in-1 charging cable with lanyard - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it

Spin-it charging cable widget - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it. Idealen za potovanja, popolna kombinacija vrtavke widget spinner in polnilnega kabla. Vključuje polnilni kabel s priključkom 2v1 in adapterjem tipa C, ki je shranjen v reži. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Skladno s CPSIA. Material: plastika.

Polnilni kabel 3v1 Triple

Triple 3-in-1 charging cable - White
Polnilni kabel 3v1 Triple. Zložljiv polnilni kabel 3v1 vključuje USB C priključek in priključek 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Vsi priključki podpirajo polnjenje in prenos podatkov, ne velja za iOS naprave. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet

Bracelet 2-in-1 charging cable - White
Na razprodaji
Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet. Polnilni kabel s priključkom USB A in priključkom 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Če združite priključka, nastane zapestnica. Na voljo prostor za logotip. Podpira samo polnjenje. Material: silikon.

Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa

Versa 3-in-1 charging cable in case - White
Polnilni kabel 3v1 v škatli za shranjevanje Versa. Z okroglo škatlo za shranjevanje, ki vključuje polnilni kabel s priključki USB C in priključkom 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 Ecliptic

Ecliptic 3-in-1 charging cable - Navy
Na razprodaji
Polnilni kabel 3v1 Ecliptic. Kabel je shranjen v mehki zaščitni torbici. Kabel, obdan s pletenim najlonom, z USB C izhodom ter izhodom 2v1 za Apple iOS in Android naprave. Podpira polnjenje in prenos podatkov. Dolžina kabla: 50 cm. Material: ABS plastika, PU plastika.

Polnilni kabel 3v1 Posh

Posh 3-in-1 charging cable - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel 3v1 Posh. Priročen polnilni kabel, vgrajen v obesek za ključe, vključuje USB adapter tipa C adapter 2-v-1 za naprave Apple iOS in Android. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. S kovinskim obročkom lahko polnilni komplet pritrdite na obesek za ključe ali torbo. Podpira polnjenje in prenos podatkov. Material: PU plastika.

Polnilni kabel 3v1 Troop

Troop 3-in-1 charging cable - White
Priporočamo
Polnilni kabel 3v1 Troop. Vključuje priključek USB C in priključek 2v1 za polnjenje tako Applovih kot Android naprav. S karabinom za enostavno pritrditev na torbe. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 z obeskom za ključe Wrap-around

Wrap-around 3-in-1 charging cable with keychain - Mint
Na razprodaji
Polnilni kabel 3v1 z obeskom za ključe Wrap-around. Vključuje polnilni kabel 3v1 s priključkom USB A, USB C in priključkom 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Kabel lahko ovijete okoli naprave. Vključuje obesek za ključe za lažje prenašanje. Ena stran kabla polni naprave iOS, druga stran kabla pa naprave Android. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 2v1 s sponko Longy

Longy 2-in-1 charging cable with clip - White
Na razprodaji
Polnilni kabel 2v1 s sponko Longy. Polnilni kabel ima funkcijo ovratnega traku. Podpira polnjenje, brez prenosa podatkov. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Ena stran kabla je namenjena polnjenju Apple naprav, druga pa polnjenju Android naprav. Material: PVC plastika.

Polnilni kabel 4v1 Colour-Pop

Colour-Pop charging cable with case - White
Priporočamo
Polnilni kabel 4v1 Colour-Pop. Polnilni kabel 4-v-1 z izhodi: 2 x tip C, 1 x USB tip A in izhod 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Omogoča tako polnjenje kot prenos podatkov. Za polnjenje Apple naprav uporabite eno stran izhoda 2v1, za polnjenje Android naprav pa drugo stran. Material: ABS plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje