Dodatki za mobilne telefone in tablične računalnike

Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy

Privacy camera blockers - White
Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy. Trije zaščitni pokrovčki za spletne kamere ščitijo vašo varnost in zasebnost. Preprosto poravnajte z mobilno kamero, pritrdite in trdno pritisnite nekaj sekund, da pokrovček ostane na mestu. Pokriva mobilne kamere, ko niso v uporabi, in preprečuje vohunjenje hekerjev. Med uporabo kamere odprite pokrovček. Pokrovček se zaklene in ostane na mestu. Za prekrivanje kamer na telefonih in tabličnih računalnikih, prav tako je združljiv z večino prenosnih in osebnih računalnikov. Material: ABS plastika.

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop

Loop ring and phone holder - White
Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Dvignite prstan in ga uporabite kot stojalo za telefon ali čez vstavite prst za varno upravljanje vašega telefona. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Prstan je vrtljiv in omogoča optimalen položaj. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade

Shade camera blocker - Grey
Na razprodaji
Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade. Pokrovček je kot nalašč za zaščito vašega digitalnega življenja pred hekerji in zaščito proti praskam. Preprosto ga poravnajte s spletno kamero in trdno pritisnite nekaj sekund, da ostane na mestu. Enostavno odpiranje in zapiranje pokrovčka. Ne ovira pri zapiranju prenosnega računalnika. Združljiv z večino prenosnih računalnikov s kamero. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Trace 3-in-1 charging cable with lanyard - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Taktilne rokavice Billy

Billy tactile gloves - Dark grey
Novost
Taktilne rokavice Billy. Taktilne rokavice za uporabo pametnega telefona v hladnih dneh. Trije taktilni prsti na rokavici so narejeni iz nerjavečega jekla. Na voljo v različnih barvah in velikim prostorom za dodelavo. Material: akril.

Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber

Chamber RFID blocker phone case - Red
Na razprodaji
Ovitek za telefon z RFID zaščito Chamber. Ovitek za telefon s poklopcem ustreza večini pametnih telefonov in blokira vse signale dohodnih telefonskih klicev, sporočil in obvestil od drugih naprav. Lahko celo blokira tudi WiFi in Bluetooth signale, ko je telefon v ovitku. Preprečuje uhajanje pozornosti med vožnjo avtomobila. Material: poliester.

Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus

Spartacus 2-in-1 audio splitter and device stand - White
Na razprodaji
Razdelilec za slušalke in držalo za telefon 2v1 Spartacus. Omogoča, da dve osebi hkrati poslušata glasbo iz ene naprave, vsak s svojimi slušalkami. S pomočjo priseska se lahko razdelilec uporablja tudi kot držalo za telefon. Kompatibilno s pametni telefoni, tablicami in vsemi glasbenimi predvajalniki z 3,5 mm konektorjem. Material: ABS plastika, silikon.

Polnilni kabel 3v1 Triple

Triple 3-in-1 charging cable - White
Polnilni kabel 3v1 Triple. Zložljiv polnilni kabel 3v1 vključuje USB C priključek in priključek 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Vsi priključki podpirajo polnjenje in prenos podatkov, ne velja za iOS naprave. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Material: ABS plastika.

Stojalo in držalo za telefon Prone

Prone phone stand and holder - White
Stojalo in držalo za telefon Prone. Stojalo in držalo za telefon Prone. Idealno za podporo vašega telefona za enostavno gledanje filmov ali opravljanje prostoročnih klicev. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Lahko ga uporabite tudi kot dodaten oprijem med tipkanjem in uporabo pisala za zaslon na dotik med hojo. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Brezžična polnilna postaja Lean

Lean wireless charging pad - White
Novost
Brezžična polnilna postaja Lean. Brezžična polnilna postaja omogoča polnjenje pametnega telefona brez kablov. Združljiva z vsemi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Material: ABS plastika.

Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet

Bracelet 2-in-1 charging cable - White
Polnilni kabel in zapestnica 2v1 Bracelet. Polnilni kabel s priključkom USB A in priključkom 2v1 za naprave Apple iOS in Android. Če združite priključka, nastane zapestnica. Na voljo prostor za logotip. Podpira samo polnjenje. Material: silikon.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje