Svetilke

Mini LED svetilka Mars

Mars LED mini torch light - Silver
Mini LED svetilka Mars. LED svetilka z gumbom za vklop/izklop in zapestnim trakom. Vključuje darilno škatlo z vložkom EVA in 3x AAA baterijami. Material: aluminij.

COB lučka s karabinom Atria

Atria COB light with carabiner - Grey / Solid black
COB lučka s karabinom Atria. Ultra svetla COB luč s stikalom za vklop/izklop, ki zagotavlja enakomeren in utripajoč svetlobni način. Vključuje magnet na hrbtni strani, baterije in ujemajoč barvni karabin, ki ni primeren za plezanje. Material: ABS plastika.

Obesek za zadrgo z LED lučko Eagle

Eagle zipper LED light - White
Na razprodaji
Obesek za zadrgo z LED lučko Eagle. Obesek za zadrgo z LED lučko zagotavlja utripajoč ali enakomeren svetlobni učinek s stikalom za vklop/izklop. Lahko ga pritrdite na zadrgo z majhnim kovinskim karabinom ali zaponko na zadnji strani. Vključuje baterije. Material: plastika.

Žepna COB svetilka Stix

Stix pocket COB light with clip and magnet base - Silver
Novost
Žepna COB svetilka Stix. Priročna aluminijasta žepna svetilka z magnetno podlago in zaponko za žep. Baterije: 5x LR44. Moč svetilke: 42 lm. Velik prostor za dodelavo z logotipom (tisk, lasersko graviranje). Material: aluminij.

LED svetilka Leonis

Leonis 9-LED torch light - Silver
Priporočamo
LED svetilka Leonis. Elegantna bela LED svetilka z zapestnim pasom in stikalom za vklop/izklop. Zahteva 3x AAA baterije (niso vključene). Material: aluminij.

LED lučka v obliki žarnice z vrvico Helper

Helper LED light with cord - White
LED lučka v obliki žarnice z vrvico Helper. LED lučka v obliki žarnice s stikalom za vklop/izklop. Priročna lučka ustvarja svetlobo kadarkoli in kjerkoli želite; v garaži, omari, kampu ali na prostem. Vključuje 3x AAA baterije. Material: ABS plastika, PC plastika.

Odsevnik z lučko Klip

Klip reflector light - Solid black / White
Odsevnik z lučko Klip. Reflektorska lučka z barvno zaponko in 2 nastavitvami svetlobe, enakomerna bela ali utripajoča rdeča. Gumb za vklop/izklop na strani. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Dvojna LED in COB luč Libra

Libra dual COB and LED light - Orange / White
Na razprodaji
Dvojna LED in COB luč Libra. Kombinirana luč z ultra svetlo COB lučjo, ki je snemljiva in 2 LED žarnicama na spodnjem delu. Vključuje stikalo za vklop/izklop. Magnet na hrbtni strani za prostoročno uporabo. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Obesek za ključe s karabinom in COB lučko Eye

Eye COB light with carabiner - Orange
Obesek za ključe s karabinom in COB lučko Eye. Karabin s COB LED lučko. Lučka s stikalom za vklop/izklop in tremi svetlobnimi učinki: močna svetloba, blaga svetloba in utripanje. Hrbtna stran idealna za dodelavo. Ni uporaben za plezanje. Vključuje baterije. Material: aluminij, PP plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje