Svetilke

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

King 7-function screwdriver with LED light pen - Solid black
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Mini LED svetilka Mars

Mars LED mini torch light - Silver
Mini LED svetilka Mars. LED svetilka z gumbom za vklop/izklop in zapestnim trakom. Vključuje darilno škatlo z vložkom EVA in 3x AAA baterijami. Material: aluminij.

Obesek za ključe s svetilko Pull

Pull light-up logo keylight - Silver
Novost
Obesek za ključe s svetilko Pull. Obesek za ključe s svetilko, ki jo lahko okrasite z vašim logotipom. Vključuje 3x LR41 baterije, moč LED žarnic je 3 lm. Veliko prostora za dodelavo z logotipom, ki bo na svetilki kar zaživel. Material: ABS plastika.

COB lučka s karabinom Atria

Atria COB light with carabiner - Grey / Solid black
COB lučka s karabinom Atria. Ultra svetla COB luč s stikalom za vklop/izklop, ki zagotavlja enakomeren in utripajoč svetlobni način. Vključuje magnet na hrbtni strani, baterije in ujemajoč barvni karabin, ki ni primeren za plezanje. Material: ABS plastika.

Obesek za zadrgo z LED lučko Eagle

Eagle zipper LED light - White
Na razprodaji
Obesek za zadrgo z LED lučko Eagle. Obesek za zadrgo z LED lučko zagotavlja utripajoč ali enakomeren svetlobni učinek s stikalom za vklop/izklop. Lahko ga pritrdite na zadrgo z majhnim kovinskim karabinom ali zaponko na zadnji strani. Vključuje baterije. Material: plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje