Svetilke

7-funkcijski izvijač z LED lučko King

King 7-function screwdriver with LED light pen - Lime
7-funkcijski izvijač z LED lučko King. Izvijač v obliki kemičnega svinčnika ima v notranjosti shranjenih 5 nastavkov za izvijač ter LED lučko. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Mini LED svetilka Mars

Mars LED mini torch light - Silver
Mini LED svetilka Mars. LED svetilka z gumbom za vklop/izklop in zapestnim trakom. Vključuje darilno škatlo z vložkom EVA in 3x AAA baterijami. Material: aluminij.

COB lučka s karabinom Atria

COB lučka s karabinom Atria
Na razprodaji
COB lučka s karabinom Atria. Ultra svetla COB luč s stikalom za vklop/izklop, ki zagotavlja enakomeren in utripajoč svetlobni način. Vključuje magnet na hrbtni strani, baterije in ujemajoč barvni karabin, ki ni primeren za plezanje. Material: ABS plastika.

Žepna COB svetilka Stix

Stix pocket COB light with clip and magnet base - Silver
Novost
Žepna COB svetilka Stix. Priročna aluminijasta žepna svetilka z magnetno podlago in zaponko za žep. Baterije: 5x LR44. Moč svetilke: 42 lm. Velik prostor za dodelavo z logotipom (tisk, lasersko graviranje). Material: aluminij.

Svetilka z obeskom za ključe Bezou

Svetilka z obeskom za ključe Bezou
Na razprodaji
Svetilka z obeskom za ključe Bezou. LED svetilka z gumbom za vklop/izklop na zadnji strani. Idealna za graviranje, saj bo vaš logotip izstopal. Kovinski obroček za ključe. Vključuje baterije. Material: ABS plastika, aluminij.

LED svetilka Leonis

Leonis 9-LED torch light - Silver
Priporočamo
LED svetilka Leonis. Elegantna bela LED svetilka z zapestnim pasom in stikalom za vklop/izklop. Zahteva 3x AAA baterije (niso vključene). Material: aluminij.

LED lučka v obliki žarnice z vrvico Helper

Helper LED light with cord - White
LED lučka v obliki žarnice z vrvico Helper. LED lučka v obliki žarnice s stikalom za vklop/izklop. Priročna lučka ustvarja svetlobo kadarkoli in kjerkoli želite; v garaži, omari, kampu ali na prostem. Vključuje 3x AAA baterije. Material: ABS plastika, PC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje