Plastični obeski za ključe

Obesek za ključe z LED lučko Cinema

Cinema LED keychain light - Orange
Obesek za ključe z LED lučko Cinema. LED lučka v videzu starih kino napisov. Vključuje nalepke s 75 črkami, številkami in znaki za ustvarjanje besed in izrekov. Vključuje obesek za ključe. Vključuje baterije. Material: ABS plastika.

Obesek s kovancem za voziček Shoppy

Shoppy coin holder keychain - White
Obesek s kovancem za voziček Shoppy. Kovanec v velikosti 1 evra z luknjo premera 6 mm in držalom, idealen za nakupovalni voziček v supermarketih. Ø 30 mm kovinski obroček za ključe. Material: PS plastika.

Obesek za ključe s svetilko Pull

Pull light-up logo keylight - Silver
Novost
Obesek za ključe s svetilko Pull. Obesek za ključe s svetilko, ki jo lahko okrasite z vašim logotipom. Vključuje 3x LR41 baterije, moč LED žarnic je 3 lm. Veliko prostora za dodelavo z logotipom, ki bo na svetilki kar zaživel. Material: ABS plastika.

Obesek za ključe v obliki nogometaša Striker

Obesek za ključe v obliki nogometaša Striker
Novost
Obesek za ključe v obliki nogometaša Striker. Obesek za ključe v obliki nogometaša Striker. Antistres pripomočki se zaradi postopka oblikovanja nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastika.

Obesek za ključe Mini Ad-Loop®

Ad-Loop ® Mini  keychain - White
Obesek za ključe Mini Ad-Loop®. Cenovno dostopen obesek za ključe, ki je prikladen za prikaz kratkih in prijetnih sporočil. Na voljo je v različnih barvah, ki jih po izbiri lahko kombinirate, da bodo ustrezale vaši blagovni znamki. Za več barvnih kombinacij se obrnite na naše prodajne zastopnike. Material: PVC plastika.

Obesek za ključe z metrom Habana

Habana 1 metre measuring tape with keychain - White
Obesek za ključe z metrom Habana. Zložljiv 1-metrski meter s centimetri in inči. Gumb za zaklepanje drži trak na mestu. Gumijast oprijem. S kovinskim obročkom za ključe. Material: ABS plastika.

Obesek za ključe Ad-Loop ®

Ad-Loop ® Standard keychain - White
Obesek za ključe Ad-Loop ®. Cenovno dostopen obesek za ključe, ki je prikladen za prikaz kratkih in prijetnih sporočil. Na voljo je v različnih barvah, ki jih po izbiri lahko kombinirate, da bodo ustrezale vaši blagovni znamki. Za več barvnih kombinacij se obrnite na naše prodajne zastopnike. Material: PVC plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje