Okraski za dom

LED lučke s senzorjem na zvok Pulse

LED lučke s senzorjem na zvok Pulse
Novost
LED lučke s senzorjem na zvok Pulse. Ustvarja svetlobno predstavo, ki je popolnoma sinhronizirana z glasbo in deluje v štirih svetlobnih načinih: stalni vklop, počasno utripanje, hitro utripanje in light show. Vgrajen mikrofon omogoča, da se lučke odzovejo na predvajano glasbo. Enostaven za uporabo, ne zahteva povezave, samodejno zazna zvok v prostoru in 50 LED žarnic sledi ritmu glasbe! Velik prostor za dodelavo na ohišju za baterije. Material: ABS plastika.

Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A5

Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A5
Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A5. Ustvarite svoje sporočilo. Vključuje 60 črk in simbolov. Vklop/izklop stikalo se nahaja na stranskem robu škatle. Vključuje 3x AAA baterije in je pakirana v beli darilni škatli. Material: ABS plastika.

Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A4

Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A4
Svetleča škatla za sestavljanje besed Cinema A4. Ustvarite svoje sporočilo. Vključuje 85 črk in simbolov. Vklop/izklop stikalo se nahaja na stranskem robu škatle. Vključuje tudi 3x AA baterije, pakirano v beli darilni škatli. PP plastika, PS plastika, HIPS plastika.

Difuzor

Difuzor
Difuzor s 3 palčkami. Narejen iz bukovega lesa in stekla. Vonj: lilija, jasmin. Prostornina 30 ml. Ker je les naravni material, se lahko barva artiklov spreminja. Zgornji del iz lesa absorbira dišeče olje in pomaga pri širjenju dišave.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje