Avtomobilska oprema

Krpica za čiščenje avtomobila Diamond

Diamond car cleaning towel and pouch
Krpica za čiščenje avtomobila Diamond. Krpica iz poliestra 30 x 30 cm v mrežasti vrečki za shranjevanje. Idealna za čiščenje in poliranje avtomobila. Material: 320 g/m² poliester, 600D poliester.

Merilec tlaka za pnevmatike Camber

Merilec tlaka za pnevmatike Camber - Silver
Merilec tlaka za pnevmatike Camber. Prepričajte se, da je v vaših pnevmatikah pravi tlak, saj boste tako varčevali pri porabi goriva in zmanjšali CO2 emisije. Merske enote, ki jih merilec podpira so bar, kPa in lbs. Material: aluminij.

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it

Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it - Solid Black
Na razprodaji
Polnilni kabel z vrtavko widget spinner Spin-it. Idealen za potovanja, popolna kombinacija vrtavke widget spinner in polnilnega kabla. Vključuje polnilni kabel s priključkom 2v1 in adapterjem tipa C, ki je shranjen v reži. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Uporabljajte vrtavko widget spinner in istočasno polnite! Skladno s CPSIA. Material: plastika.

Avtopolnilec USB Pole

Avtopolnilec USB Pole - White
Avtopolnilec USB Pole. Avtopolnilec z dvema USB režama. Priključite v električno vtičnico za polnjenje osebnih naprav v avtomobilu. USB izhod: 5 V. Vhod: 12 V-24 V. Primerno za avtomobile in tovornjake. Material: ABS plastika.

Strgalo za led z rokavico Colt

Strgalo za led z rokavico Colt - Solid Black
Strgalo za led z rokavico Colt. Strgalo za led z zaščitno poliestrsko rokavico z dodatnim notranjim oblazinjenjem. Material: poliester, plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje