Nahrbtniki in ramenske torbe

Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs

Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs - Heather Natural
Novost
Bestseller
Športna torba z vrvicami iz recikliranega bombaža 150 g/m² Pheebs. Reciklirani bombaž je izdelan iz odpadkov tekstilnih tovarn, ki nastanejo pri rezanju blaga. Dodatno barvanje ni potrebno, saj so podobne barve zmešane skupaj. Velik glavni predelek z bombažno vrvico za zategovanje v naravni barvi. Lahko jo prenašate kot torbo ali nahrbtnik. Z dvema ročajema dolžine 14 cm. Drži do 5 kg. Zaradi narave proizvodnega procesa se lahko barve med seboj nekoliko razlikujejo. Material: 150 g/m² recikliran bombaž.

4-delni nahrbtnik Trend

4-delni nahrbtnik Trend - White
Bestseller
4-delni nahrbtnik Trend. Trendovski nahrbtnik z nastavljivimi naramnicami, 2 predelkoma na zadrgo in dvema sprednjima žepoma z zapiranjem z ježkom. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark

Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark
Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark. Velik glavni žep na zadrgo. Sprednji predelek na zadrgo z dodatni notranjimi žepi z zadrgami. Sprednji žep na zadrgo z odprtino za slušalke. Nastavljive oblazinjene naramnice in ojačan ročaj za transport. Material: 600D poliester.

Bombažna športna torba z vrvicami Eliza (240 g/m²)

Bombažna športna torba z vrvicami Eliza (240 g/m²) - Solid Black
Novost
Priporočamo
Bombažna športna torba z vrvicami Eliza (240 g/m²). Večnamenska bombažna torba z dolgimi ročaji in vrvico, ki se lahko prenaša kot torba ali nahrbtnik. Z velikim žepom z zapiranjem z vrvico. Ima dva spustna ročaja dolžine 31 cm. Kapaciteta: 1,5 L, odpornost do 5 kg teže. Material: Bombaž (240 g/m²).

Nahrbtnik z navpično zadrgo Boulder

Nahrbtnik z navpično zadrgo Boulder - Solid Black
Priporočamo
Nahrbtnik z navpično zadrgo Boulder. Prostoren glavni predelek na zadrgo z notranjim žepom. Sprednji žep z navpično zadrgo. Nastavljive oblazinjene naramnice in ojačan ročaj za transport. Material: 600D poliester.

Športna torba z vrvicami z zadrgo Oriole

Športna torba z vrvicami z zadrgo Oriole - White
Novost
Športna torba z vrvicami z zadrgo Oriole. Velik glavni predelek z vrvico za zategovanje v črni barvi. Vključuje sprednji žep z zadrgo, odprtino za slušalke in ojačane robove. Drži do 5 kg. Material: 210D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier. Z glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 15", sprednjim predelkom z zadrgo in odprtino za slušalke s trendovskimi detajli v temno sivi barvi. Vključuje priročne oblazinjene naramnice in ročaj. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Material: 600D poli platno.

Naramna torba Malibu

Naramna torba Malibu - White
Naramna torba Malibu. Torba z nastavljivo naramnico, poklopcem z zapiranjem na ježka, velikim glavnim predelkom, majhnim žepom na zadrgo in številnimi drugimi žepi za shranjevanje pripomočkov. Material: 600D poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje