Nahrbtniki

4-delni nahrbtnik Trend

Trend 4-compartment backpack - White
Bestseller
4-delni nahrbtnik Trend. Trendovski nahrbtnik z nastavljivimi naramnicami, 2 predelkoma na zadrgo in dvema sprednjima žepoma z zapiranjem z ježkom. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark

Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark
Nahrbtnik z odprtino za slušalke Ozark. Velik glavni žep na zadrgo. Sprednji predelek na zadrgo z dodatni notranjimi žepi z zadrgami. Sprednji žep na zadrgo z odprtino za slušalke. Nastavljive oblazinjene naramnice in ojačan ročaj za transport. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik z navpično zadrgo Boulder

Boulder vertical zipper backpack - Navy
Priporočamo
Nahrbtnik z navpično zadrgo Boulder. Prostoren glavni predelek na zadrgo z notranjim žepom. Sprednji žep z navpično zadrgo. Nastavljive oblazinjene naramnice in ojačan ročaj za transport. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier

Pier 15" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier. Z glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 15", sprednjim predelkom z zadrgo in odprtino za slušalke s trendovskimi detajli v temno sivi barvi. Vključuje priročne oblazinjene naramnice in ročaj. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Material: 600D poli platno.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason. Predelek za prenosni računalnik velikosti 15", dva žepa z zadrgo, zamenljivi obeski na zadrgah in potiskano notranjostjo. Vključuje USB vhod in kabel za enostavno polnjenje med potjo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Thomas 16" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik Utah

Utah backpack - Navy / Off white
Nahrbtnik Utah. Nahrbtnik z oznako za prtljago, oblazinjenimi naramnicami, 2 mrežastima stranskima žepoma, snemljivo torbico za telefon, sprednjim žepom na zadrgo za MP3/MP4 predvajalnik, zankami za ključe in odprtino za slušalke. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik na zadrgo Urban

Urban covered zipper backpack - Navy
Na razprodaji
Nahrbtnik na zadrgo Urban. Klasičen nahrbtnik z glavnim predelkom z zadrgo proti dežju in sprednjim žepom s skrito zadrgo. Nastavljive oblazinjene naramnice in oblazinjena hrbtna stran za dodatno udobje. Ojačan ročaj. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton

Proton 17" checkpoint friendly laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" Proton. Torba s predelkom za prenosni računalnik s posebnim odpiranjem za rentgenske preglede na letališčih, ki omogoča večjo hitrost, varnost in priročnost. Ekskluziven dizajn. Predel za prenosni računalnik velikosti 17" se odpira s strani. Glavni predelek z zadrgo z režami za dokumente, notranjimi stranskimi žepi in snemljivim organizatorjem TechTrap. Žep za multimedijske naprave in odprtino za slušalke. Sprednji žep z zadrgo in obeskom za ključe. Sprednji spodnji žep in skriti žepi za shranjevanje vrednih predmetov. 3 stranski prostorni žepi z zadrgo. Hrbtna stran je zasnovana tako, da zdrsne čez ročaj kovčka. Material: dobby najlon, Scuba.

Nahrbtnik Tumba

Tumba backpack - Grey
Na razprodaji
Nahrbtnik Tumba. Dva glavna predelka z dvojno zadrgo, sprednji žep z zadrgo in stranski žep z mrežico. Oblazinjene naramnice zagotavljajo udobje. Material: 1680D poliester, 600D poliester.

Nahrbtnik Boomerang

Boomerang backpack - Lime / Solid black
Nahrbtnik Boomerang. Glavni predelek z zadrgo. Sprednji žep z zadrgo in notranjo organizacijo. Stranski mrežasti žep. Oblazinjene, nastavljive naramnice. Material: 600D poliester, 80 g/m² PP plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje