Higiena in nega

Barva za telo Velox

Velox body paint - White / Red
Novost
Barva za telo Velox. Barva za telo, enostavna za čiščenje, na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ki predstavljajo zastave Francije, Nemčije, Italije, Nizozemske, Belgije, Portugalske, Španije, Avstrije, Danske, Švice, Švedske in Poljske. Lahko se nanese tudi na obraz in jo je mogoče odstraniti s čistilom za ličila ali z vodo z milom. Proizvedeno v skladu z GMP in izpolnjuje predpise EU za kozmetične izdelke. Registrska številka CPNP 3260279. Material: ABS plastika, AS plastika.

Spalna maska Aurora

Aurora sleeping mask - Grey
Spalna maska Aurora. Spalna maska s črnimi elastičnimi trakovi. Odličen način za promocijo vaše blagovne znamke s spalno masko, ki je bodo veseli vsi, ki težko zaspijo, veliko potujejo, delajo v izmenah ali preprosto skrbijo za kakovosten spanec. Material: poliester.

Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato

Plato bamboo facial brush - White
Novost
Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato. Krtača z izjemno mehkimi ščetinami in ročajem iz bambusa. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, vlakna iz bambusovega oglja.

Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy

Remy cooling towel in PET container - White
Novost
Hladilna brisača v posodi za shranjevanje Remy. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Shranjena v posodi iz PET plastike z ročajem in vgrajenim karabinom za lažje prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: PET plastika.

Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter

Peter cooling towel in mesh pouch - White
Novost
Hladilna brisača v mrežasti vrečki Peter. Pralna brisača s hitro vpojnostjo in hitrim sušenjem za hlajenje med vadbo in ostalimi dejavnostmi na prostem. Pakirana v majhni mrežasti vrečki za enostavno prenašanje. Na voljo v 5 svežih barvah. Velik prostor za dodelavo na posodi, dodelava je možna tudi na sami brisači. Velikost: 30 x 80 cm. Material: poliester.

Ovalna krtača za čiščenje Cleo

Ovalna krtača za čiščenje Cleo
Novost
Ovalna krtača za čiščenje Cleo. Bambusova krtača s ščetinami iz 100% rastlinskih vlaken. Izdelek je veganski in primeren za uporabo v kuhinji in kopalnici. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, konoplja.

2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion

2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion
Novost
2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion. Dvostranska krtača za suho ali mokro krtačenje. Vključuje bombažno vrvico za enostavno shranjevanje. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, konoplja, bombaž, silikon.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje