Higiena in nega

Antibakterijski komplet MyKit

MyKit Hygiene Plus Set - White
Antibakterijski komplet MyKit. Idealen komplet, ki zagotavlja vse, kar potrebujete za zaščito pred škodljivim vplivom bakterij. Vsebina: 1 maska, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 2 osvežilna robčka in 4 dezinfekcijski geli. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W

Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W
Novost
Paličasti zvočnik z osvetlitvijo SCX.Design S50 2x10W. Paličasti zvočnik Bluetooth® z logotipom za osvetlitev, z vgrajeno funkcijo mikrofona in močjo 2 x 10 W. Do 15 ur uporabe zahvaljujoč bateriji 1200 mAh. Vhod: DC IN 5 V/500 mA - 2 x 10 W.S/N: ≥ 84 db. Frekvenca: 200 Hz - 20 kHz. Čas polnjenja baterije: 4 ure. Bluetooth® 5.0. Velikost: 380 x 68 x 60 mm. V darilni škatli z magnetnim zapiranjem, izdelani iz recikliranega papirja. Material: guma.

Mokri robčki Hygiene

Wet Wipes Hygiene - White
10 kosov mokrih robčkov v vrečki za večkratno uporabo s pokrovom. Velikost nezloženega robčka: 20 × 15 cm. Idealno za tiskanje ali barvno vinilno nalepko.

50 KOS. 3-slojna maska za enkratno uporabo vklj. rokav po meri

50 KOS. 3-slojna maska za enkratno uporabo vklj. rokav po meri
50 kosov nesterilnih kirurških mask za enkratno uporabo. Tip 2 z> 98% učinkovitosti bakterijske filtracije. Zelo velika škatla za 50 kosov. Profesionalna 3-slojna zaščita. Proti prahu in zraku. Za zaščito drugih in osebno zdravje. Z nastavljivo sponko za nos in trpežnimi ušesnimi zankami. Kot nalašč za sprejeme, potovanja, podjetja, restavracije, telovadnice, gradbeništvo, salon za nohte in frizerski salon. Skladno s CE in EN14683: 2019. Proizvedeno v tovarni s certifikatom ISO 13485.

Higienski brezkontaktni obesek za ključe iz medenine

Higienski brezkontaktni obesek za ključe iz medenine
Novost
Obesek za ključe iz medenine (62 % bakra in 38 % cinka) omogoča brezstičen način za odpiranje vrat in uporabo skupnih površin, kot so blagajne, dvigala ali bankomati. Medenina se ponaša z edinstvenimi antimikrobnimi lastnostmi, zato na njej kar 99 % bakterij ne preživi. Obesek lahko vzamete s seboj kamor koli, da se vam ne bo treba dotikati javnih površin.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje