Torbe za plažo in nakupovanje

Netkana torba s trdo podlogo Liberty

Liberty bottom board non-woven tote bag - White
Netkana torba s trdo podlogo Liberty. Odprt glavni predelek s podporno spodnjo ploščo. Nastavljivi ročaji: 25.4 cm. Vrečko je mogoče reciklirati. Material: Netkana PP plastika, 80 g/m².

Plastificirana nakupovalna torba Alloy

Alloy laminated non-woven shopping tote bag - Nickel
Plastificirana nakupovalna torba Alloy. Lahka, fleksibilna nakupovalna torba s sijočim, kovinskim videzom. Narejena iz 80g laminiranega, netkanega polipropilena. Material: 80 g/m² plastificirana netkana PP plastika.

Plastificirana nakupovalna torba Savoy

Savoy slash pocket laminated non-woven tote bag - White
Plastificirana nakupovalna torba Savoy. Velik odprt glavni predelek. Lahko jo preprosto obrišete. Sprednji odprti žep. Višina ročajev je 23 cm. Material: 80 g/m² plastificirana netkana PP plastika.

Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe

Take-away foldable shopping tote bag with keychain - Solid black
Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe. Nakupovalna torba z edinstveno funkcijo zlaganja omogoča, da se torba zloži in nato zbere v mošnjiček z zadrgo ter se nosi na obesku za ključe. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 22 cm. Velikost, ko je zložena: Š11 x V8cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 210D poliester.

Torba Madison

Madison tote bag - White / Solid black
Torba Madison. Velik odprt glavni predelek z dvojnim ročajem. Ročaj je visok 25 cm. Sprednji odprti žep. Dodatna oprema ni vključena. Material: 600D poliester.

Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple

Maple buttoned foldable non-woven tote bag - White
Priporočamo
Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple. Zložljiva nakupovalna torba z odprtim glavnim predelkom in odprtim žepom na sprednji strani. Zapiranje s plastičnim pritiskačem. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 14 cm. Velikost, ko je zložena: Š20 x V11cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 80 g/m² netkana PP plastika.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje