Zložljive torbe

Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe

Take-away foldable shopping tote bag with keychain - Solid black
Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe. Nakupovalna torba z edinstveno funkcijo zlaganja omogoča, da se torba zloži in nato zbere v mošnjiček z zadrgo ter se nosi na obesku za ključe. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 22 cm. Velikost, ko je zložena: Š11 x V8cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 210D poliester.

Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple

Maple buttoned foldable non-woven tote bag - White
Priporočamo
Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple. Zložljiva nakupovalna torba z odprtim glavnim predelkom in odprtim žepom na sprednji strani. Zapiranje s plastičnim pritiskačem. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 14 cm. Velikost, ko je zložena: Š20 x V11cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 80 g/m² netkana PP plastika.

Nakupovalna torba Packaway

Nakupovalna torba Packaway
Nakupovalna torba Packaway. Nakupovalna torba z barvno ujemajočo vrečico za enostavno shranjevanje Packaway iz 51 % 210D PET poliestra. Na hrbtni strani torbe je natisnjeno besedilo »I am made from 3 recycled bottles«. Material: 51 % reciklirani poliester.

Velika zložljiva nakupovalna torba Fold-It-Up

Velika zložljiva nakupovalna torba Fold-It-Up
Velika zložljiva nakupovalna torba iz reciklirane tkanine 150 gr/m², 55 % RPET in 45 % bombaža. Vključuje dodaten snemljiv žep s pritiskačem. GRS certifikat zagotavlja reciklirano vsebino tega proizvoda ter preverjanje okoljsko in družbeno odgovorne proizvodnje.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje