Zložljive torbe

Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe

Take-away foldable shopping tote bag with keychain - Lime
Prenosna zložljiva nakupovalna torba z obeskom za ključe. Nakupovalna torba z edinstveno funkcijo zlaganja omogoča, da se torba zloži in nato zbere v mošnjiček z zadrgo ter se nosi na obesku za ključe. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 22 cm. Velikost, ko je zložena: Š11 x V8cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 210D poliester.

Zložljiv obešalnik za torbo Atlantis

Atlantis foldable bag hanger hook - White
Zložljiv obešalnik za torbo Atlantis. Zložljiv obešalnik ohranja vašo torbo čisto in varno. Obešalnik pritrdite na rob površine, zdrži do 4,5 kg. Pakirano v črni darilni škatli. Material: cinkove zlitine.

Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple

Maple buttoned foldable non-woven tote bag - White
Priporočamo
Zložljiva netkana nakupovalna torba s sponko Maple. Zložljiva nakupovalna torba z odprtim glavnim predelkom in odprtim žepom na sprednji strani. Zapiranje s plastičnim pritiskačem. Primerna za večkratno uporabo in odlična alternativa plastičnim vrečkam. Višina ročaja je 14 cm. Velikost, ko je zložena: Š20 x V11cm. Izdelek se pošlje nesestavljen, pakiran ravno. Material: 80 g/m² netkana PP plastika.

Nakupovalna torba Packaway

Nakupovalna torba Packaway
Nakupovalna torba Packaway. Nakupovalna torba z barvno ujemajočo vrečico za enostavno shranjevanje Packaway iz 51 % 210D PET poliestra. Na hrbtni strani torbe je natisnjeno besedilo »I am made from 3 recycled bottles«. Material: 51 % reciklirani poliester.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje