Skodelice

Skodelice

Lonček iz pšenične slame Gila 430 ml

Gila 430 ml wheat straw tumbler - Grey
Novost
Lonček iz pšenične slame Gila 430 ml. Enostenska skodelica s pokrovom, izdelana iz vlaken pšenične slame (50%) in PP plastike (50%). Prostornina 430 ml. Material: 50% vlakna pšenične slame, 50% PP plastika.

Plastični lonček Drench 300 ml

Drench 300 ml plastic tumbler - White
Novost
Bestseller
Plastični lonček Drench 300 ml. Enostenski plastični lonček. Cenovno ugodna izbira za kozarce za večkratno uporabo. Narejen je iz trpežnega polipropolina. Prostornina 300 ml. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: PP plastika.

Plastični lonček Arena 375 ml

Arena 375 ml plastic tumbler - White
Bestseller
Plastični lonček Arena 375 ml. Enostenski plastični lonček. Cenovno ugodna izbira za kozarce za večkratno uporabo. Prostornina 375 ml. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: PP plastika.

Perk 80 ml colour ceramic espresso mug

Perk 80 ml colour ceramic espresso mug
Na razprodaji
Barvna keramična skodelica za espresso Perk 80 ml. Keramična skodelica za espresso v trendovskih odtenkih. Skladna z EN12875-1, varna za pranje v pomivalnem stroju (tudi v primeru dodelave). Prostornina 80 ml. Zapakirana v belo kartonasto škatlo. Material: keramika.

Kozarec za pivo iz pšenične slame Tagus 400 ml

Kozarec za pivo iz pšenične slame Tagus 400 ml
Novost
Kozarec za pivo iz pšenične slame Tagus 400 ml. Enostenski kozarec za pivo, izdelan iz vlaken iz pšenične slame (50%) in PP plastike (50%). Na dnu ima vgrajen odpirač za steklenice. Prostornina 400 ml. Material: 50% vlakna pšenične slame, 50% PP plastika.

Skodelica iz tritana Neva 400 ml

Skodelica iz tritana Neva 400 ml
Novost
Skodelica iz tritana Neva 400 ml. Enostenska trpežna skodelica v trpežnem materialu Tritan™. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 400 ml. Izdelano v EU. Material: Tritan™.

Skodelica za kavo s krožničkom Paris

Skodelica za kavo s krožničkom Paris
Porcelanasta skodelica za kavo s krožničkom. S prostornino: S prostornino 180 ml. Pakirano nesestavljeno. Tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju. Tisk na keramiko je varen za uporabo v pomivalnem stroju.

Komplet s čajnikom in skodelico Tea Time

Komplet s čajnikom in skodelico Tea Time
Komplet vsebuje čajnik s prostornino 400 ml in belo keramično skodelico. Pakiran v črni darilni škatli. Tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju. Tisk na keramiko je varen za uporabo v pomivalnem stroju.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje