Skodelice

Skodelice

Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml

Lebou 360 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Novost
Vakuumsko izoliran lonček Lebou 360 ml. Kompakten in vzdržljiv lonček, idealen za v službo in na potovanja. Vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla z notranjo izolacijo iz bakra omogoča hranjenje vročih pijač do 8 ur in hladnih do 24 ur. Pokrov ima funkcijo zaklepanja. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Prostornina 360 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo, PP plastika.

Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml

Americano® Espresso 250 ml insulated tumbler - White / Solid black
Novost
Bestseller
Izoliran lonček Americano® Espresso 250 ml. Kompakten, dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovom. Ustreza večini kavnih avtomatov. Prostornina 250 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: PP plastika.

Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml

Geo 350 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Vakuumsko izoliran lonček Geo 350 ml. Dvostenski lonček z izolacijo iz bakra, ki omogoča, da vaša pijača ostane vroča do 8 ur in mrzla do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani lončka. Vključuje pokrov za enostavno pitje. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Prostornina 350 ml. Artikel ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml

Hugo 470 ml copper vacuum insulated tumbler - White
Vakuumsko izoliran lonček Hugo 470 ml. Trajen, dvostenski vakuumsko izoliran lonček iz nerjavečega jekla in izolacije iz bakra omogoča, da pijača v njem ostane vroča do 8 ur in hladna do 24 ur. Preprečuje kondenzacijo na zunanji strani. Vključuje prozoren pokrov. Široka odprtina za polnjenje in prelivanje. Je trendovskega videza z geometričnim vzorcem. Prostornina 470 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: nerjaveče jeklo.

Dvostenski keramični lonček Reno 370 ml

Reno 370 ml double-walled ceramic tumbler - White
Novost
Dvosstenski keramični lonček Reno 370 ml. Keramični lonček z mat in sijočo kontrastno zasnovo. Dvostenska keramična konstrukcija preprečuje tudi kondenzacijo na zunanji strani lončka. Lesen pokrov. Prostornina 370 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: keramika, les.

Lonček iz pšenične slame Oka 350 ml

Oka 350 ml wheat straw tumbler - White
Novost
Lonček iz pšenične slame Oka 350 ml. Enostenski lonček s pokrovom, izdelan iz vlaken pšenične slame (50%) in PP plastike (50%). Ima silikonski oprijem. Ustreza večini kavnih avtomatov. Prostornina 350 ml. Material: 50% vlakna pšenične slame, 50% PP plastika.

Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml

Arlo 600 ml glass tumbler with bamboo lid - White
Stekleni lonček s pokrovom iz bambusa Arlo 600 ml. Enostenski stekleni lonček. Ponuja dober oprijem. Pokrov iz bambusa in slamica iz tritana. Nedrseče dno. Ni primerno za zamrzovanje ali mikrovalovno pečico. Izbirate lahko med barvnim odtisom ali našo novo najsodobnejšo metodo dekoriranja, ki dodelavo zavaruje pred posledicami pomivalnega stroja. Prostornina 600 ml. Pakirana v darilni škatli Avenue. Material: steklo, silikon.

Izoliran lonček Brite-Americano® 350 ml

Brite-Americano® tyre 350 ml insulated tumbler - White
Priporočamo
Bestseller
Izoliran lonček s silikonskim trakom v obliki pnevmatike Brite-Americano® 350 ml. Dvostenski izolirani lonček s snemljivim pokrovčkom in silikonskim trakom v obliki pnevmatike. Ovitek omogoča barvno dodelavo in se tesno prilega lončku, zaradi česar je dolgotrajen in vzdržljiv. Skladen z EN12875-1, varen za pomivanje v pomivalnem stroju in gretje v mikrovalovni pečici. Prostornina 350 ml. Mešajte in kombinirajte barve, da ustvarite vaš popoln lonček. Za dodatne barvne možnosti se obrnite na službo za stranke. Izdelano v Veliki Britaniji. Pakirano v vreči, primerni za kompostiranje doma. Material: silikon.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje