Skodelice

Skodelice

Plastični lonček Drench 300 ml

Plastični lonček Drench 300 ml - White
Novost
Bestseller
Plastični lonček Drench 300 ml. Enostenski plastični lonček. Cenovno ugodna izbira za kozarce za večkratno uporabo. Narejen je iz trpežnega polipropolina. Prostornina 300 ml. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: PP plastika.

Plastični lonček Arena 375 ml

Plastični lonček Arena 375 ml - White
Bestseller
Plastični lonček Arena 375 ml. Enostenski plastični lonček. Cenovno ugodna izbira za kozarce za večkratno uporabo. Prostornina 375 ml. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: PP plastika.

Skodelica iz tritana Neva 400 ml

Skodelica iz tritana Neva 400 ml
Novost
Skodelica iz tritana Neva 400 ml. Enostenska trpežna skodelica v trpežnem materialu Tritan™. Namenjena zunanji uporabi, odporna proti poškodbam in madežem. Prostornina 400 ml. Izdelano v EU. Material: Tritan™.

Božični komplet za čaj Sondrio Tea

Božični komplet za čaj Sondrio Tea
Komplet vsebuje 400 ml čajnik z motivom snežinke in 260 ml keramično skodelico. Pakirano v darilni škatli. Keramični tisk je varen za uporabo v pomivalnem stroju, tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju.

Skodelica za kavo s krožničkom Paris

Skodelica za kavo s krožničkom Paris
Porcelanasta skodelica za kavo s krožničkom. S prostornino: S prostornino 180 ml. Pakirano nesestavljeno. Tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju. Tisk na keramiko je varen za uporabo v pomivalnem stroju.

Komplet s čajnikom in skodelico Tea Time

Komplet s čajnikom in skodelico Tea Time
Komplet vsebuje čajnik s prostornino 400 ml in belo keramično skodelico. Pakiran v črni darilni škatli. Tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju. Tisk na keramiko je varen za uporabo v pomivalnem stroju.

Skodelica za espresso s krožnikom 80 ml

Skodelica za espresso s krožnikom 80 ml
Porcelanasta skodelica za espresso s krožnikom. S prostornino: 80 ml. Pakirano nesestavljeno. Tampotisk ni primeren za uporabo v pomivalnem stroju. Tisk na keramiko je varen za uporabo v pomivalnem stroju.

Potovalna skodelica 310 ml EXPRESS

Potovalna skodelica 310 ml EXPRESS - Black
Dvostenska potovalna skodelica iz nerjavečega jekla in PP plastike s pokrovom in nedrsečim dnom. Prostornina do 310 ml. Mere: ø73 x 144 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje