Prosti čas, igre, šport

Prosti čas, igre, šport

Sončna očala California

California exclusively designed sunglasses - White / Transparent clear
Sončna očala California. Sončna očala s trendovskim videzom. Ekskluziven dizajn. Sončna očala kategorije 3 z UV 400 zaščito. Očala imajo polikarbonatni okvir in akrilne leče. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken, ki ima dodatno funkcijo krpice za čiščenje. Skladna s standardom EN ISO 12312-1. Pakirana v darilni škatli. Material: PC plastika, akril.

Sončna očala iz pšenične slame Rongo

Rongo wheat straw sunglasses - Lime green
Novost
Sončna očala iz pšenične slame Rongo. Trendovska, okolju prijazna, očala v živih barvah. Okvir je izdelan iz mešanice pšeničnih slamnatih vlaken in polipropilena. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika, vlakna iz pšenične slame.

Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator

Aviator sunglasses with coloured mirrored lenses - Silver
Novost
Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator. Klasična oblika sončnih očal s trendovskimi zrcalnimi lečami. Zapakirane v vrečko iz mikrovlaken, ki jo lahko uporabite tudi kot čistilno krpico. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: kovina.

Zložljiva piknik odeja Buffalo

Buffalo picnic plaid - White / Solid black / Grey
Zložljiva piknik odeja Buffalo. Odeja za piknik s karo vzorcem in vodoodporno podlogo z dvema ročajema je idealna za piknike, festivale in ostale aktivnosti na prostem. Velikost 145 x 127 cm. Material: polarni flis 180 g/m². 180 g/m² poliester.

Nepremočljiva piknik odeja Riviera

Nepremočljiva piknik odeja Riviera
Nepremočljiva piknik odeja Riviera. Nepremočljiva piknik odeja z enostavnim ročajem za transport. Velikost odeje je 145 x 130 cm. Material: flis iz poliestra.

Zložljiv ročni ventilator Maestral

Maestral foldable handfan in paper box - White
Novost
Zložljiv ročni ventilator Maestral. Zložljiv ročni ventilator za prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Na voljo v različnih barvah, pakirano v darilni škatli. Zaradi materiala in vrste uporabe so mogoče manjše praske. Material: poliester.

Natikači za na plažo Railay (M)

Railay beach slippers (M) - White
Novost
Natikači za na plažo Railay (M). Komplet udobnih natikač za na plažo v različnih barvah s polietilenskim podplatom in PVC trakom. Na voljo v dveh različnih velikostih: M 36-38 in L: 42-44. Odlično darilo v poletni sezoni. Zaradi narave uporabe, je logotip izpostavljen poškodbam in obrabi. Material: PE plastika.

Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray

Sun Ray sunglasses with mirrored lenses - Orange
Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z belim okvirjem, zrcalnimi barvnimi lečami kategorije 3 in barvno ujemajočimi držali. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV400. Material: PC plastika.

Sončna očala Baja

Baja sunglasses - Orange / Solid black
Priporočamo
Sončna očala Baja. Trendovska sončna očala z barvnimi vzorci in barvnimi akrilnimi lečami. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken, ki ima dodatno funkcijo krpice za čiščenje. Sončna očala kategorije 3 z UV 400 zaščito. Skladna s standardom EN ISO 12312-1. Pakirana v darilni škatli. Ekskluziven dizajn. Material: PC plastika, akril.

Sončna očala Sun Ray

Sun Ray sunglasses with heathered finish - Navy
Novost
Sončna očala Sun Ray. Sončna očala retro videza z resastimi vzorci. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje