Potovalne in športne torbe

Športna torba Dipp

Dipp sailor duffel bag - Grey / Red
Športna torba Dipp. Trendovska športna torba z zatezno vrvico, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Barvni, spodnji ločen predelek z zadrgo. Material: 600D poliester.

Športna torba Ogio Half-dome

Half-dome duffel bag - Solid black
Športna torba Ogio Half-dome. Športna torba s sprednjim žepom z zadrgo, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester, 420D poliester.

Prisrčnica Elixer 175 ml

Elixer 175 ml hip flask - Blue
Novost
Prisrčnica Elixer 175 ml. Enostenska prisrčnica z navojnim pokrovom. Prostornina 175 ml. Zapakirana v belo darilno škatli. Material: nerjaveče jeklo.

Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l

Tourist 2 litre waterproof bag with phone pouch - White
Na razprodaji
Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Do zaslona na dotik lahko dostopate tudi čez prosojno okence, ko je telefon že v vreči. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 2 litra. Material: 190T poliester.

Športna torba Boomerang

Boomerang duffel bag - Solid black / Grey
Športna torba Boomerang. Glavni predelek z zadrgo. S sprednjim glavnim predelkom in zanko za pisala. Stranski mrežasti žep za stekleničko za vodo. Z ročaji in nastavljivo naramnico. Material: 600D poliester, 80 g/m² PP plastika.

Športna torba Idaho

Idaho sailor duffel bag - White
Športna torba z ločenim dnom na zadrgo Idaho Sailor. Športna torba z zatezno vrvico, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Z ločenim spodnjim predelkom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland

Overland 17" TSA laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland. Eleganten nahrbtnik za prenosni računalnik velikosti 17" in USB vhodom in kablom. Stranski žep z RFID zaščito, dodatni žepi z zadrgo in pas za pritrditev na kovček. Enostaven za prenašanje zahvaljujoč ročajem in oblazinjenim naramnicam. Narejen iz materiala 600D PolyCanvas. Material: 600D poli platno.

Potovalka Columbia

Columbia travel duffel bag - White / Solid black
Potovalka Columbia. Potovalka, primerna tudi za športne aktivnosti, z dvema stranskima žepoma. Material: 600D poliester, 300D poliester.

Nepremočljiva vreča Survivor 5 l

Survivor 5 litre waterproof roll-down bag - White
Nepremočljiva vreča Survivor 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Z lahkoto jo lahko pritrdite na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 190T poliester.

Nepremočljiva vreča Camper 10 l

Camper 10 litre waterproof bag - White
Nepremočljiva vreča Camper 10 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 10 litrov. Material: 190T poliester.

Vodotesna vreča Traveller 5 l

Traveller 5 litre heathered waterproof bag - Grey
Na razprodaji
Vodotesna vreča Traveller 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 300D poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje