Športne torbe in nahrbtniki

Športna torba Dipp

Dipp sailor duffel bag - Grey / Red
Športna torba Dipp. Trendovska športna torba z zatezno vrvico, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Barvni, spodnji ločen predelek z zadrgo. Material: 600D poliester.

Športna torba Ogio Half-dome

Half-dome duffel bag - Solid black
Športna torba Ogio Half-dome. Športna torba s sprednjim žepom z zadrgo, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester, 420D poliester.

Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l

Tourist 2 litre waterproof bag with phone pouch - White
Na razprodaji
Vodotesna vreča z žepkom za telefon Tourist 2 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Do zaslona na dotik lahko dostopate tudi čez prosojno okence, ko je telefon že v vreči. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 2 litra. Material: 190T poliester.

Vikend potovalna torba Adalie

Adalie weekend travel duffel bag - Navy
Vikend potovalna torba Adalie. Potovalna torba z velikim glavnim predelkom z zadrgo in sponkami na obeh koncih. Temno rjavi PVC ročaji in kocke dajejo tej torbi klasičen videz. Dno iz kartona nudi podporo vsem vašim oblačilom in opremi. Material: Mikrovlakna iz PVC plastike.

Športna torba Boomerang

Boomerang duffel bag - Solid black / Red
Športna torba Boomerang. Glavni predelek z zadrgo. S sprednjim glavnim predelkom in zanko za pisala. Stranski mrežasti žep za stekleničko za vodo. Z ročaji in nastavljivo naramnico. Material: 600D poliester, 80 g/m² PP plastika.

Športna torba Idaho

Idaho sailor duffel bag - White
Športna torba z ločenim dnom na zadrgo Idaho Sailor. Športna torba z zatezno vrvico, stranskim ročajem in nastavljivo naramnico. Z ločenim spodnjim predelkom z zadrgo. Material: 600D poliester.

Športna torba Ogio Crunch

Crunch duffel bag - Solid black
Športna torba Ogio Crunch. Športna torba z velikim glavnim predelkom, stranskim žepom za čevlje, stranskim žepom za shranjevanje, sprednjim žepom z zadrgo in nastavljivo naramnico. Ekskluziven dizajn. Material: 600D poliester, 420D najlon.

Nepremočljiva vreča Survivor 5 l

Survivor 5 litre waterproof roll-down bag - White
Nepremočljiva vreča Survivor 5 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Z lahkoto jo lahko pritrdite na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 5 litrov. Material: 190T poliester.

Potovalka Day

Day 21" travel duffel bag
Priporočamo
Potovalka Day. Za trendovske potepe po mestu. Primerno za krajša potovanja in vikend izlete. Dno, ki ga preprosto obrišete, velik glavni predelek, sprednji žepi, snemljiva naramnica, ročaji in stranski žep za obutev. Material: 300D poliester, nepremočljiva tkanina.

Nepremočljiva vreča Camper 10 l

Camper 10 litre waterproof bag - White
Nepremočljiva vreča Camper 10 l. Nepremočljiva vreča, primerna za uporabo na prostem. Vrhnji del, ki ga zvijete in zapnete s plastično sponko zagotavlja, da vsebina ostane suha in varna. Lahko se enostavno pritrdi na torbo ali pas. Prostornina zaprte vreče je 10 litrov. Material: 190T poliester.

Športna torba Stadium

Stadium duffel bag - Solid black
Športna torba Stadium. Glavni predelek z zadrgo. Sprednji žep z zadrgo. Ročaji in snemljiva, nastavljiva naramnica. Material: 600D poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje