Športna elektronika

Pametna ura Prixton SW16

Pametna ura Prixton SW16
Pametna ura Prixton SW16. Najsodobnejša pametna ura. Silikonski trak za zapestje je kot nalašč za uporabo med aktivnostmi na prostem. Velik zaslon za enostavno berljivost. Brezplačna aplikacija je združljiva s sistemom Android in iOS. Glavne funkcije: prostoročno upravljanje telefona, daljinski sprožilec fotoaparata, opomnik za klice, besedilna sporočila in dogodke. Števec korakov, funkcija v primeru izgube, štoparica. Ura bo spremljala vašo kakovost spanja. Polni se prek micro USB kabla (vključen). Pakirano v darilni škatli. Material: plastika, silikon.

Pametna ura Prixton SWB221

Pametna ura Prixton SWB221
Pametna ura Prixton SWB221. Ura s silikonskim zapestnim trakom poudarja svojo privlačno okroglo obliko in je kot nalašč za vaše aktivnosti na prostem. Brezplačna aplikacija je združljiva s sistemom Android ali iOS. Glavne funkcije: Pedometer, daljinski upravljalnik kamere, nadzor spanja, opomnik o neaktivnosti. Pakirano v darilni škatli. Material: plastika in silikon.

Sledilnik aktivnosti Prixton AT801

Sledilnik aktivnosti Prixton AT801
Sledilnik aktivnosti Prixton AT801. Vodoodporna pametna zapestnica z 0,96'' zaslonom na dotik. Glavne funkcije: nadzor srčnega utripa, števec korakov, razdalja, kalorije, nadzor spanja, obvestilo o neaktivnosti, Bluetooth 4.0 obvestila. Združljiv z Android 4.4 ali novejšim, IOS 8.1 ali novejšim. Baterija 50 mAh. Delovanje v mirovanju: 7 dni. Neposredno polnjenje prek USB kabla. USB polnilni kabel priložen. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: ABS plastika, silikon.

Pametna ura Prixton SW41

Pametna ura Prixton SW41
Pametna ura Prixton SW41. Pametna ura z LCD zaslonom velikosti 1,39". 400x400 pikslov. Merjenje srčnega utripa, dnevni nadzor aktivnosti in obveščanje. Vgrajen GPS, Bluetooth 4.0, kamera z 2,0 milijona pikslov. Reža za SIM-kartico. Podpora IOS 8.0 in Android 4.4 ter novejše. Kapaciteta baterije: 350 mAh. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Material: plastika, silikon.

Univerzalni športni ročni trak

Univerzalni športni ročni trak
Športni ročni trak iz neoprena, ki ustreza vsem običajnim mobilnim telefonom (iPhone 5, 6, 7, 8, X in Xs' Samsung S6, S7, S8 in S9), tako da jih lahko vzamete s seboj na tek ali druge dejavnosti. Sprednja stran ima odsevni trak okoli okenca za dodatno vidljivost v temi. Ježka lahko prilagodite različnim velikostim.

Hladilna brisača

Cooling towel - White
Hladilna brisača iz mikrofibre, 100% brez kemikalij. Z 98% funkcijo blokiranja sončne svetlobe do zaščite pred UV 50+. Brisačo lahko enostavno uporabite z dodajanjem hladne vode v stekleničko in tako ustvarite hladno brisačo za hitro osvežitev. Steklenica je narejena iz PP s pokrovom iz ABS in karabinom za prenos na aktivnosti na prostem.

Univerzalni športni pas

Universal sport belt - Grey / Black
Lahek in moden športni pas iz ultra tankih elastičnih vlaken. Vlakna imajo vodotesno prevleko, zadrga pa je vodotesna, kar zagotavlja, da vaši vredni predmeti ostanejo na varnem in suhi v vseh pogojih. Okoli zadrge je odsevni trak za dodatno vidljivost v temi. Trak s sponko je mogoče enostavno nastaviti na pravo velikost.

Nosilec za tek z LED lučko

Nosilec za tek z LED lučko
Na razprodaji
Vadite varno v temi s tem univerzalnim ročnim trakom iz neoprena z vgrajeno LED lučko in trakom z ježkom. Ustreza vsem običajnim telefonom, kot so npr. iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5 in HTC one. Z žepkom za shranjevanje ključev.

Tekaška torbica za okoli pasu z LED lučko

Tekaška torbica za okoli pasu z LED lučko
Narejena iz elastičnega, vodoodpornega materiala z vodoodporno zadrgo. Z vgrajeno varnostno LED lučko za dobro vidljivost pri vadbah v temi. Vključuje 3 svetlobne načine, ki jih lahko nastavite po vaši želji. Z nastavljivo zaponko, ki ustreza vsem velikostim. Baterija je vključena.

Univerzalni športni ročni trak za telefon

Universal phone sport armband - Black / Grey
Športni ročni trak za telefon iz neoprena. Ustreza vsem običajnim telefonom, npr.: iPhone 5, 6, 7 in 8' Samsung Galaxy S4 ter HTC one. Vključno z žepkom za shranjevanje ključev in slušalk.

Števec korakov Onmood

Pedometer Onmood - Black
Števec korakov s zaponko, v ABS ohišju. S števcem korakov, razdalje (v miljah in kilometrih) in števcem kalorij, s priloženo baterijo.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje