Potrebščine za kuhanje

3-delni kuhinjski komplet Dila

Dila 4-piece kitchen set in a pouch - Grey
Novost
3-delni kuhinjski komplet Dila. Vključuje predpasnik, kuhinjsko rokavico, kuhinjsko prijemalko in vrečko iz blaga. Na voljo v črni ali sivi barvi. Material: 65% poliester, 35% bombaž. Material: 65% poliester, 35% bombaž.

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery
Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery. Rezalna deska iz bambusa z vgrajenim nožem iz nerjavečega jekla. Silikonski podstavki pod desko omogočajo, da deska ostane na svojem mestu, ko na njej režete. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: les, nerjaveče jeklo.

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set
Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set. Pripomočki za BBQ vključujejo lopatico, krtačo, vilice, krtačo za čiščenje (leseni ročaji), 6 nabodal ter torbo za shranjevanje na zadrgo z žepom, prostim za poljubno dodelavo. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: nerjaveče jeklo, 600D poliester.

Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set

Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set
Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set. Vključuje lopatico, vilice, prijemalko, 2 nabodali, čopič, 4 držala za koruzni storž in torbo za shranjevanje z zunanjim žepom in ročaji. Material: nerjaveče jeklo, les, 300D poliester.

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells
Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells. Specite meso do želene temperature. Nastavitve termometra za različne vrste mesa in temperature well done, medium, medium rare in rare. Temperaturo lahko nastavite na merski enoti Fahrenheit ali Celzij. Z zanko za lažje obešanje. 2x AAA baterije niso vključene. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: kovina, ABS plastika.

12-delni pribor za žar Suya

12-delni pribor za žar Suya
12-delni pribor za žar Suya. Aluminijast kovček vsebuje 4 velika in 4 majhna nabodala, nož za meso, prijemalko, vilice in lopatico. Ploščica za dekoracijo z logotipom je vključena. Pakirana v darilni škatli. Material: nerjaveče jeklo, aluminij.

3-delni pribor za žar Satay

3-delni pribor za žar Satay
3-delni pribor za žar Satay. Vključuje lopatico, prijemalko in vilice v aluminijasti škatli s ploščico za dekoracijo. Material: nerjaveče jeklo, aluminij.

Rezalna deska s 4-mi higienskimi ploščami

Rezalna deska s 4-mi higienskimi ploščami
Trendovski, higienski komplet desk za rezanje. Temna bambusova deska za rezanje 35x25 cm, ki je hkrati tudi shranjevalnik za 4 higienske PP plošče za rezanje, primerne za pomivanje v pomivalnem stroju. Barva in ikona označujeta, za katero vrsto hrane je treba uporabiti desko.

3-delni komplet za BBQ

3-delni komplet za BBQ
Komplet za BBQ iz nerjavečega jekla in ročaji iz bambusa vključuje: lopatico, vilice za žar in prijemalke.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje