Potrebščine za kuhanje

Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen

Galen wheat straw cutlery set with phone holder - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles

Giles wheat straw cutlery set with bottle opener - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set
Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set. Pripomočki za BBQ vključujejo lopatico, krtačo, vilice, krtačo za čiščenje (leseni ročaji), 6 nabodal ter torbo za shranjevanje na zadrgo z žepom, prostim za poljubno dodelavo. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: nerjaveče jeklo, 600D poliester.

Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set

Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set
Pripomočki za BBQ Barabicu, 10-delni set. Vključuje lopatico, vilice, prijemalko, 2 nabodali, čopič, 4 držala za koruzni storž in torbo za shranjevanje z zunanjim žepom in ročaji. Material: nerjaveče jeklo, les, 300D poliester.

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells
Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells. Specite meso do želene temperature. Nastavitve termometra za različne vrste mesa in temperature well done, medium, medium rare in rare. Temperaturo lahko nastavite na merski enoti Fahrenheit ali Celzij. Z zanko za lažje obešanje. 2x AAA baterije niso vključene. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: kovina, ABS plastika.

12-delni pribor za žar Suya

12-delni pribor za žar Suya
12-delni pribor za žar Suya. Aluminijast kovček vsebuje 4 velika in 4 majhna nabodala, nož za meso, prijemalko, vilice in lopatico. Ploščica za dekoracijo z logotipom je vključena. Pakirana v darilni škatli. Material: nerjaveče jeklo, aluminij.

3-delni pribor za žar Satay

3-delni pribor za žar Satay
3-delni pribor za žar Satay. Vključuje lopatico, prijemalko in vilice v aluminijasti škatli s ploščico za dekoracijo. Material: nerjaveče jeklo, aluminij.

3-delni komplet za BBQ

3-delni komplet za BBQ
Komplet za BBQ iz nerjavečega jekla in ročaji iz bambusa vključuje: lopatico, vilice za žar in prijemalke.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje