Žar in BBQ

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set

Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set
Pripomočki za BBQ Asado 11-delni set. Pripomočki za BBQ vključujejo lopatico, krtačo, vilice, krtačo za čiščenje (leseni ročaji), 6 nabodal ter torbo za shranjevanje na zadrgo z žepom, prostim za poljubno dodelavo. Na komponentah dodelava ni mogoča. Material: nerjaveče jeklo, 600D poliester.

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells

Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells
Kuharske vilice z digitalnim termometrom Wells. Specite meso do želene temperature. Nastavitve termometra za različne vrste mesa in temperature well done, medium, medium rare in rare. Temperaturo lahko nastavite na merski enoti Fahrenheit ali Celzij. Z zanko za lažje obešanje. 2x AAA baterije niso vključene. Pakirano v darilni škatli Seasons. Material: kovina, ABS plastika.

3-delni pribor za žar Satay

3-delni pribor za žar Satay
3-delni pribor za žar Satay. Vključuje lopatico, prijemalko in vilice v aluminijasti škatli s ploščico za dekoracijo. Material: nerjaveče jeklo, aluminij.

3-delni komplet za BBQ

3-delni komplet za BBQ
Komplet za BBQ iz nerjavečega jekla in ročaji iz bambusa vključuje: lopatico, vilice za žar in prijemalke.

12-delni komplet za BBQ v aluminijasti škatli

12-delni komplet za BBQ v aluminijasti škatli
Komplet pripomočkov iz nerjavečega jekla vključuje: 4x nabodala, nož za rezanje mesa, 4x držalo za koruzo, lopatica, vilice za žar z zaščito in prijemalke. Pakirano v aluminijasti škatli z ročajem.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje