Noži in rezila

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery
Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery. Rezalna deska iz bambusa z vgrajenim nožem iz nerjavečega jekla. Silikonski podstavki pod desko omogočajo, da deska ostane na svojem mestu, ko na njej režete. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: les, nerjaveče jeklo.

Rezalnik zelenjave Camden

Rezalnik zelenjave Camden
Novost
Rezalnik zelenjave Camden. Večnamenski sistem za pripravo hrane. Narezana zelenjava pade v spodnjo posodo, brez nereda in nepotrebnega čiščenja. Pokrov olajša prenos hrane. Material: PP plastika, PS plastika, PE plastika, EVA plastika, nerjaveče jeklo.

2-delni komplet za pico Reze

2-delni komplet za pico Reze
Čas za pico! Z nožem in rezalnikom za pico lahko svojo najljubšo pico enostavno narežete na koščke. Pakirano v darilni škatli Avenue.

Rezalnik za pico TOKEV

TOKEV. Pizza cutter - White
Rezalnik za pico s funkcijo odpirača za steklenice. Mere: 132 x 63 x 8 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

4-delni komplet nožev CREARY

4-delni komplet nožev CREARY
4-delni komplet nožev iz nerjavečega jekla z lesenim ročajem. Pakirano v darilni škatli. Škatla: Mere: 225 x 118 x 21 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje