Noži in rezila

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery

Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery
Rezalna deska iz bambusa z nožem Avery. Rezalna deska iz bambusa z vgrajenim nožem iz nerjavečega jekla. Silikonski podstavki pod desko omogočajo, da deska ostane na svojem mestu, ko na njej režete. Pakirano v darilni škatli Avenue. Material: les, nerjaveče jeklo.

Rezalnik zelenjave Camden

Rezalnik zelenjave Camden
Novost
Rezalnik zelenjave Camden. Večnamenski sistem za pripravo hrane. Narezana zelenjava pade v spodnjo posodo, brez nereda in nepotrebnega čiščenja. Pokrov olajša prenos hrane. Material: PP plastika, PS plastika, PE plastika, EVA plastika, nerjaveče jeklo.

2-delni komplet za pico Reze

2-delni komplet za pico Reze
Čas za pico! Z nožem in rezalnikom za pico lahko svojo najljubšo pico enostavno narežete na koščke. Pakirano v darilni škatli Avenue.

Rezalnik za pico TOKEV

Rezalnik za pico TOKEV - White
Rezalnik za pico s funkcijo odpirača za steklenice. Mere: 132 x 63 x 8 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje