Noži in rezila

Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen

Galen wheat straw cutlery set with phone holder - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z držalom za telefon Galen. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles

Giles wheat straw cutlery set with bottle opener - Grey
Novost
Na razprodaji
Jedilni pribor iz pšenične slame z odpiračem za steklenice Giles. Prenosni jedilni pribor za uživanje obrokov na poti. Jedilni pribor je zložljiv za lažje shranjevanje in enostaven za uporabo. Vključuje nož, vilice, slamico in torbo za shranjevanje. Pšenična slama ostane nad stebli po žetvi pšeničnih zrn, kar zmanjša količino uporabljene plastike. Material: pšenična slama, PP plastika, nerjaveče jeklo, železo, silikon.

Komplet za rezanje Finesse

Komplet za rezanje Finesse
Komplet za rezanje Finesse. Komplet za rezanje je popolno darilo za vsakega kuharja. Vključuje nož za rezanje mesa in kuharske vilice iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in ročaji iz ABS plastike. Komplet je pakiran v luksuzni darilni škatli Paul Bocuse. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo, ABS plastika.

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky

3-delni set nožev Jamie Oliver Funky
3-delni set nožev Jamie Oliver Funky. Vključuje šefovski nož (15 cm), nazobčan nož (11 cm), nož za lupljenje (8,5 cm). S premazom proti prijemanju, varno za pomivanje v pomivalnem stroju. Pakirano v darilni škatli Jamie Oliver. Ekskluziven dizajn. Material: nerjaveče jeklo.

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo

Komplet potovalnega jedilnega pribora iz bambusa za večkratno uporabo
Imejte vaše bambusove pripomočke za večkratno uporabo s seboj kamorkoli greste. Zmanjšajte plastične odpadke in pomagajte varovati naš planet. Ta pribor je razgradljiv in ne bo onesnažil okolja. Komplet vključuje: žlico, vilice, nož, slamico in ščetko. Lepo pakiran v platneno potovalno vrečko.

Spiralni rezalnik za zelenjavo

Spiralni rezalnik za zelenjavo
Na razprodaji
Obvezen kuhinjski pripomoček za spiralno rezanje. Hitro in enostavno ustvari krompirček, solate in celo zelenjavne testenine. Ustvarite lahko rezance in tanke spiralne testenine iz različne zelenjave, kot so korenje, bučke, kumare, redkev in drugo.

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot

Komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo za na pot
Novost
Izberite ta komplet žepnega jedilnega pribora za večkratno uporabo! Za vselej zamenjajte plastiko za enkratno uporabo in vzemite ta jedilni pribor s seboj kamorkoli greste. Komplet vsebuje nož in vilice iz nerjavečega jekla, zložljivo slamico in majhno ščetko za čiščenje. Spravite ga v priročni torbici in ga hranite v torbi.

Reze 2-piece pizza set

Reze 2-piece pizza set
Pizza time! With these pizza knives and -cutter you can easily cut your favourite pizza into pieces. Presented in an Avenue gift book box.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje