Antistres izdelki

Antistres pripomoček Cool

Antistres pripomoček Cool - White
Novost
Priporočamo
Bestseller
Antistres pripomoček Cool. Ta okrogel pripomoček proti stresu lahko stiskate ali mečete ob površino. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastična pena.

Antistres pripomoček Hashtag

Antistres pripomoček Hashtag - Solid Black
Na razprodaji
Antistres pripomoček Hashtag. Pripomoček proti stresu na katerega lahko ovijete tudi kabel. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU pena.

Antistres nogometna žogica

Antistres nogometna žogica
Novost
Antistres nogometna žogica. S stiskanjem odženite stres in se sprostite. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastična pena.

Antistres pripomoček Globe

Antistres pripomoček Globe
Antistres pripomoček Globe. Pripomoček proti stresu v obliki planeta Zemlja. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastična pena.

Antistres pripomoček v obliki človeka Igoo

Antistres pripomoček v obliki človeka Igoo
Antistres pripomoček v obliki človeka Igoo. Pripomoček za blažitev stresa v obliki človeka. Pripomočki proti stresu se zaradi procesa oblikovanja lahko nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastična pena.

Antistres pripomoček Hey caption

Antistres pripomoček Hey caption
Antistres pripomoček Hey caption. V obliki priljubljenega oblačka, ki se uporablja kot emotikon na socialnih omrežjih. Antistres pripomočki se zaradi postopka oblikovanja nekoliko razlikujejo po gostoti, barvi, velikosti in teži. Personaliziran odtis se lahko s časom poškoduje. Brez poltonov. Material: PU plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje