Usnjeni obeski za ključe

Kovinski obesek za ključe BALE

BALE. Metal keyring - Orange
Obesek za ključe iz kovine in umetnega usnja. Pakirano v darilni škatli. Mere: 22 x 65 x 8 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo

Kovinski obesek za ključe ALBRIGHT

ALBRIGHT. Metal keyring - Orange
Obesek za ključe iz kovine in umetnega usnja z možnostjo dodelave z graviranjem. Mere: 39 x 57 x 5 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo.

Kovinski obesek za ključe BACHMANN

Kovinski obesek za ključe BACHMANN
Okrogel obesek za ključe iz kovine in umetnega usnja. Pakirano v darilni škatli. Mere: 38 x 76 x 9 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo.

Kovinski obesek za ključe KLODEN

Kovinski obesek za ključe KLODEN
Okrogel obesek za ključe iz kovine in umetnega usnja. Pakirano v darilni škatli. Mere: 39 x 74 x 5 mm. Predstavljene dodatne informacije so okvirne in se lahko razlikujejo.

Komplet z etuijem za kartice in obeskom za ključe TRAVOLTA

Komplet z etuijem za kartice in obeskom za ključe TRAVOLTA
Komplet z etuijem za kartice in obeskom za ključe. Oba izdelka sta narejena iz kovine in umetnega usnja. Pakirano v darilni škatli. Obesek za ključe: 15 x 92 x 8 mm | Etui za kartice: Mere: 97 x 65 x 11 mm | Škatla: 154 x 143 x 34 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje