Tehnologija in USB

Tehnologija in USB

USB ključ Rotate-basic 16GB

USB ključ Rotate-basic 16GB - White
USB ključ Rotate-basic 16GB. USB ključ s kovinskim obročkom za ključe. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Različica USB 2.0, hitrost zapisovanja je večja od 2,92 MB/s in hitrost branja je večja od 9,76 MB/s. Material: plastika, aluminij.

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired

Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired - White
Slušalke in silikonski etui za shranjevanje kartic za telefon Wired. Zaščitni etui iz mehkega silikona enostavno pritrdite na zadnjo stran telefona z lepilnim trakom na hrbtni strani etuija, ki drži 2 do 3 bančne kartice ali osebne izkaznice. Uporablja se lahko tudi kot stojalo za telefon ali kot kolut za slušalke. Vključuje žične slušalke. Material: silikon.

Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy

Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy - White
Zaščitni pokrovček za mobilno kamero Privacy. Trije zaščitni pokrovčki za spletne kamere ščitijo vašo varnost in zasebnost. Preprosto poravnajte z mobilno kamero, pritrdite in trdno pritisnite nekaj sekund, da pokrovček ostane na mestu. Pokriva mobilne kamere, ko niso v uporabi, in preprečuje vohunjenje hekerjev. Med uporabo kamere odprite pokrovček. Pokrovček se zaklene in ostane na mestu. Za prekrivanje kamer na telefonih in tabličnih računalnikih, prav tako je združljiv z večino prenosnih in osebnih računalnikov. Material: ABS plastika.

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop

Nosilec za telefon v obliki prstana Loop - White
Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Nosilec za telefon v obliki prstana Loop. Dvignite prstan in ga uporabite kot stojalo za telefon ali čez vstavite prst za varno upravljanje vašega telefona. Lepilna podloga se trdno pritrdi na zadnjo stran pametnega telefona. Prstan je vrtljiv in omogoča optimalen položaj. Material: ABS plastika. Material: ABS plastika.

Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade

Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade - Navy
Na razprodaji
Pokrovček za zaščito spletne kamere Shade. Pokrovček je kot nalašč za zaščito vašega digitalnega življenja pred hekerji in zaščito proti praskam. Preprosto ga poravnajte s spletno kamero in trdno pritisnite nekaj sekund, da ostane na mestu. Enostavno odpiranje in zapiranje pokrovčka. Ne ovira pri zapiranju prenosnega računalnika. Združljiv z večino prenosnih računalnikov s kamero. Material: ABS plastika.

Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt

Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt - Silver
Bestseller
Prenosna polnilna baterija 2200 mAh Volt. Kapaciteta baterije 2200 mAh, primerna za polnjenje mobilne naprave ali tabličnega računalnika (5V/1A). Vključuje USB kabel za polnjenje in indikator z lučko, ki se vklopi, ko je baterija napolnjena. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: aluminij.

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh

Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh - White
Prenosna polnilna baterija power bank Flash 2200 mAh. Kapaciteta baterije 2200 mAh zagotavlja dovolj moči za polnjenje mobilne naprave. Polnilna baterija se napolni v dveh urah in vključuje USB kabel, med polnjenjem na bateriji sveti rdeča lučka, ko je baterija povsem prazna, sveti modra lučka, ko je baterija polna, lučka ne sveti. Pakirana v beli kartonski škatli. Material: ABS plastika, PC plastika.

USB ključ Rotate-doming 2GB

USB ključ Rotate-doming 2GB - White / Silver / 2 GB
USB ključ Rotate-doming 2GB. USB ključ s kapaciteto 2GB. Naročilo je dostavljeno z ločeno darilno škatlo. Primerno za dodelavo z graviranjem. Material: plastika, aluminij.
2 GB

Brezžična polnilna postaja Freal

Brezžična polnilna postaja Freal - White / Solid Black
Brezžična polnilna postaja Freal. Omogoča polnjenje pametnega telefona brez uporabe kabla. Podpira brezžično polnjenje do 1A. Postaja je združljiva z: iPhone 8/8Plus/X, Samsung Galaxy Note5/S6/S6 Edge/S6 Edge+/S7/S7 Edge/S8/S8+, Google Nexus 5/6/7, HTC Droid DNA, 8X , LG G3/G4, Lucid 2/3, Nokia Lumia 920/930 in še več. Za polnjenje naprav iPhone, starejših od 8. generacije, potrebujete zunanji brezžični sprejemnik. Pakirano v beli darilni škatli. Material: plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje