Tekstilni izdelki

Tekstilni izdelki

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Backhand

Backhand short sleeve ladies polo - White / XL
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Backhand. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. Z enim gumbom. Detajl v obliki črte. Notranjost ovratnika v kontrastni barvi. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Majica različnih prepletenih šivov iz 100 % bombaža. 250 g/m².
S - 2XL

Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage

Advantage short sleeve men's polo - White / 3XL
Moška polo majica s kratkimi rokavi Advantage. S pletenim ovratnikom. Z dvema gumboma. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Z barvno ujemajočimi graviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 160 g/m².
S - 3XL

Moška majica z dolgimi rokavi Curve

Curve long sleeve men's t-shirt - White / S
Moška majica z dolgimi rokavi Curve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Prožna tkanina. Z dvojnim šivom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Izdelana iz jersey materiala iz 95 % bombaža in 5 % elestana. 200 g/m².
S - 2XL

3-delni kuhinjski komplet Dila

Dila 3-piece kitchen set in a pouch - Grey
Novost
3-delni kuhinjski komplet Dila. Vključuje predpasnik, kuhinjsko rokavico, kuhinjsko prijemalko in vrečko iz blaga. Na voljo v črni ali sivi barvi. Material: 65% poliester, 35% bombaž. Material: 65% poliester, 35% bombaž.

Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully

Gully short sleeve men's pocket t-shirt - White / XXL
Moška majica s kratkimi rokavi in žepom Gully. Iz pletenega materiala. Z V izrezom. Iz trpežnega materiala. Z dvojnim šivom. Zanka za obešanje v kontrastni barvi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz jersey materiala iz 100 % bombaža. 150 g/m².
XS - 2XL

Predpasnik z V-izrezom Verona

Verona v-neck apron - White
Novost
Predpasnik z V-izrezom Verona. Predpasnik z V-izrezom z žepom in trakom za okoli pasu. Izdelan iz 90% poliestra in 10% bombaža. Material: 90% poliester, 10% bombaž.

Ženska polo športna majica s kratkimi rokavi Serve

Serve short sleeve women's cool fit t-shirt - White / XXL
Ženska trendovska majica s kratkimi rokavi Serve. Ovratnik iz istega materiala. Z okroglim ovratnikom. Z ravnim rokavom. Z debelim šivom. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Trendovski tesno prilegajoči model iz 100 % poliestra. 125 g/m².
S - 2XL

Polo majica s kratkimi rokavi Hacker

Hacker short sleeve polo - White / Grey / 3XL
Polo majica s kratkimi rokavi Hacker. S pletenim ovratnikom. Z reliefnimi všitki. S tremi gumbi. Notranjost ovratnika iz poplina. Barvno ujemajoči vgravirani gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 220 g/m².
S - 3XL

Ženska polo majica s kratkimi rokavi Advantage

Advantage short sleeve women's polo - White / XXL
Ženska polo majica s kratkimi rokavi Advantage. S pletenim ovratnikom. S štirimi gumbi. Z dvojno obarvanim ovratnikom. Barvo ujemajočimi vgraviranimi gumbi. Oznake na oblačilu natisnjene s toplotnim prenosom za večje udobje brez etikete. Iz 100% bombaža. 160 g/m².
S - 2XL

Dežni pončo v obesku za ključe Xina

Xina rain poncho in storage ball with keychain - White
Priporočamo
Dežni pončo v obesku za ključe Xina. Pončo s kapuco za vse velikosti (90x120 cm.) za nepričakovane nalive. Obesek za shranjevanje se odlično prilega ključem, žepu ali torbi. Dodelava možna zgolj na obesku. Material: PS plastika, PE plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje