Dežni plašči

Dežni pončo v obesku za ključe Xina

Dežni pončo v obesku za ključe Xina - White
Priporočamo
Dežni pončo v obesku za ključe Xina. Pončo s kapuco za vse velikosti (90x120 cm.) za nepričakovane nalive. Obesek za shranjevanje se odlično prilega ključem, žepu ali torbi. Dodelava možna zgolj na obesku. Material: PS plastika, PE plastika.

Zložljiv pončo v vrečki za shranjevanje Paulus

Zložljiv pončo v vrečki za shranjevanje Paulus - White
Novost
Zložljiv pončo v vrečki za shranjevanje Paulus. Zložljiv pončo s kapuco za nepričakovane plohe med aktivnostmi na prostem. Pončo za večkratno uporabo je velik 100x130 cm z zapiranjem na gumbe. Na voljo v različnih barvah in velikim prostorom za dodelavo. Material: PVC plastika.

Dežni pončo v obesku za ključe Xina

Dežni pončo v obesku za ključe Xina
Dežni pončo v obesku za ključe Xina. Pončo s kapuco za vse velikosti (90x120 cm.) za nepričakovane nalive. Priročen obesek in hkrati shranjevalnik za dežni pončo v obliki nogometne žoge, ki se prilega vsakemu žepu ali torbi. Dodelava možna zgolj na obesku. Material: PS plastika.

100% biorazgradljiv pončo Mays

100% biorazgradljiv pončo Mays
Novost
100% biorazgradljiv pončo Mays. Pončo za enkratno uporabo iz 100% biorazgradljive koruzne plastike. Okolju prijazna izbira za nepričakovane plohe med aktivnostmi na prostem. Pončo velikosti 125x100 cm je na voljo v vrečki, ki je prav tako narejena iz koruzne plastike. Material: koruzna plastika.

Nepremočljiv pončo SANDRA

Nepremočljiv pončo SANDRA - Transparent
Nepremočljiv pončo univerzalne velikosti. Pakirana v plastični vrečki. Mere: 1200 x 900 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Nepremočljiv pončo ISABEL

Nepremočljiv pončo ISABEL - White
Nepremočljiv pončo v okrogli škatlici na obesku za ključe, s karabinom. Mere: ø63 mm | 1200 x 900 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo

Nepremočljiv pončo PEDRO

Nepremočljiv pončo PEDRO
Nepremočljiv pončo univerzalne velikosti. V embalaži v obliki nogometne žoge na obesku za ključe, s karabinom. Mere: ø63 mm | 1200 x 900 mm Dodatne informacije o izdelku so okvirne in se lahko razlikujejo
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje