Sončna očala

Sončna očala California

California exclusively designed sunglasses - White / Transparent clear
Sončna očala California. Sončna očala s trendovskim videzom. Ekskluziven dizajn. Sončna očala kategorije 3 z UV 400 zaščito. Očala imajo polikarbonatni okvir in akrilne leče. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken, ki ima dodatno funkcijo krpice za čiščenje. Skladna s standardom EN ISO 12312-1. Pakirana v darilni škatli. Material: PC plastika, akril.

Sončna očala iz pšenične slame Rongo

Rongo wheat straw sunglasses - Yellow
Novost
Sončna očala iz pšenične slame Rongo. Trendovska, okolju prijazna, očala v živih barvah. Okvir je izdelan iz mešanice pšeničnih slamnatih vlaken in polipropilena. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika, vlakna iz pšenične slame.

Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator

Aviator sunglasses with coloured mirrored lenses - Silver
Novost
Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator. Klasična oblika sončnih očal s trendovskimi zrcalnimi lečami. Zapakirane v vrečko iz mikrovlaken, ki jo lahko uporabite tudi kot čistilno krpico. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: kovina.

Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray

Sun Ray sunglasses with mirrored lenses - Orange
Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z belim okvirjem, zrcalnimi barvnimi lečami kategorije 3 in barvno ujemajočimi držali. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV400. Material: PC plastika.

Sončna očala Baja

Baja sunglasses - Orange / Solid black
Priporočamo
Sončna očala Baja. Trendovska sončna očala z barvnimi vzorci in barvnimi akrilnimi lečami. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken, ki ima dodatno funkcijo krpice za čiščenje. Sončna očala kategorije 3 z UV 400 zaščito. Skladna s standardom EN ISO 12312-1. Pakirana v darilni škatli. Ekskluziven dizajn. Material: PC plastika, akril.

Sončna očala Sun Ray

Sun Ray sunglasses with heathered finish - Heather grey
Novost
Sončna očala Sun Ray. Sončna očala retro videza z resastimi vzorci. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika.

Zložljiva sončna očala Sun Ray

Sun Ray foldable sunglasses - White
Zložljiva sončna očala Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z zložljivimi držali in okvirjem ter lečami kategorije 3. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400. Material: PC plastika.

Otroška sončna očala Sun Ray

Sun Ray sunglasses for kids - White
Novost
Otroška sončna očala Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z živahnimi barvami za otroke. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PC plastika.

Sončna očala Planga

Planga sunglasses - White
Sončna očala Planga. Modna sončna očala z velikimi, barvnimi lečami kategorije 3. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400. Material: PC plastika.

Sončna očala s svetlečim okvirjem Sun Ray

Sun Ray sunglasses with crystal frame - Transparent clear
Sončna očala s svetlečim okvirjem Sun Ray. Sončna očala v retro videzu s trendovskim sijočim okvirjem in lečami kategorije 3. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV400. Material: PC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje