Sončna očala

Sončna očala California

Sončna očala California - White / Transparent Clear
Sončna očala California. Sončna očala s trendovskim videzom. Ekskluziven dizajn. Sončna očala kategorije 3 z UV 400 zaščito. Očala imajo polikarbonatni okvir in akrilne leče. Vključuje vrečko za shranjevanje iz mikrovlaken, ki ima dodatno funkcijo krpice za čiščenje. Skladna s standardom EN ISO 12312-1. Pakirana v darilni škatli. Material: PC plastika, akril.

Sončna očala iz pšenične slame Rongo

Sončna očala iz pšenične slame Rongo
Novost
Sončna očala iz pšenične slame Rongo. Trendovska, okolju prijazna, očala v živih barvah. Okvir je izdelan iz mešanice pšeničnih slamnatih vlaken in polipropilena. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika, vlakna iz pšenične slame.

Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator

Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator - Silver
Novost
Sončna očala z barvnimi zrcalnimi lečami Aviator. Klasična oblika sončnih očal s trendovskimi zrcalnimi lečami. Zapakirane v vrečko iz mikrovlaken, ki jo lahko uporabite tudi kot čistilno krpico. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: kovina.

Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray

Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray - Green
Sončna očala z zrcalnimi lečami Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z belim okvirjem, zrcalnimi barvnimi lečami kategorije 3 in barvno ujemajočimi držali. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV400. Material: PC plastika.

Sončna očala Sun Ray

Sončna očala Sun Ray - Green
Novost
Sončna očala Sun Ray. Sončna očala retro videza z resastimi vzorci. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PP plastika.

Otroška sončna očala Sun Ray

Otroška sončna očala Sun Ray - White
Novost
Otroška sončna očala Sun Ray. Sončna očala v retro videzu z živahnimi barvami za otroke. V skladu s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400 so leče razvrščene v kategorijo 3. Material: PC plastika.

Sončna očala s svetlečim okvirjem Sun Ray

Sončna očala s svetlečim okvirjem Sun Ray - Transparent Clear
Sončna očala s svetlečim okvirjem Sun Ray. Sončna očala v retro videzu s trendovskim sijočim okvirjem in lečami kategorije 3. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV400. Material: PC plastika.

Sončna očala Sturdy

Sončna očala Sturdy - White
Priporočamo
Sončna očala Sturdy. Trendovska sončna očala z lečami kategorije 3 in vrečko za shranjevanje. Skladno s standardom EN ISO 12312-1 in UV 400. Material: PC plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje