Dogodki, festivali in navijanje

Barva za telo Velox

Barva za telo Velox - White / Red
Novost
Barva za telo Velox. Barva za telo, enostavna za čiščenje, na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ki predstavljajo zastave Francije, Nemčije, Italije, Nizozemske, Belgije, Portugalske, Španije, Avstrije, Danske, Švice, Švedske in Poljske. Lahko se nanese tudi na obraz in jo je mogoče odstraniti s čistilom za ličila ali z vodo z milom. Proizvedeno v skladu z GMP in izpolnjuje predpise EU za kozmetične izdelke. Registrska številka CPNP 3260279. Material: ABS plastika, AS plastika.

Plastični lonček Arena 375 ml

Plastični lonček Arena 375 ml - White
Bestseller
Plastični lonček Arena 375 ml. Enostenski plastični lonček. Cenovno ugodna izbira za kozarce za večkratno uporabo. Prostornina 375 ml. Izdelano v Veliki Britaniji. Material: PP plastika.

Komplet prve pomoči za festivale MyKit Festival Plus

Komplet prve pomoči za festivale MyKit Festival Plus - White
Komplet prve pomoči za festivale MyKit Festival Plus. Popoln komplet za prvo pomoči za vsak festival ali zabavo. S tem kompletom ste pripravljeni na vsako situacijo na kateri koli zabavi ali festivalu. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 osvežilna robčka, 2 kondoma, obliž za žulje, krema aloe Vera in 2 ušesna čepka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Navijaške palice Torres

Navijaške palice Torres - White
Napihljive navijaške palice za enkratno uporabo, 2 kosa. Dostavljeno nenapihnjeno, s priloženim ustnikom za napihovanje, izdelano iz LDPE materiala.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje