Ovratni trakovi in priponke

Ovratni trakovi in priponke

Ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon Sagan

Sagan phone holder lanyard with detachable buckle - White
Ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon Sagan. Večnamenski ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon. Večnamenski trak ponuja snemljivo zaponko, kljukico in držalo za telefon. Na voljo v različnih barvnih odtenkih in z veliko prostora za dekoracijo. Material: poliester.

Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace

Trace 3-in-1 charging cable with lanyard - White
Polnilni kabel 3v1 v obliki ovratnega traku Trace. Vključuje izhod USB C, enak na obeh straneh, in izhod 2v1, ki je združljiv z napravami Apple iOS in Android. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Podpira samo polnjenje. Material: poliester.

Ovratni trak iz bambusa Julian

Julian bamboo lanyard with safety clip - White
Novost
Ovratni trak iz bambusa Julian. Ovratni trak iz 100% bambusa z varnostno zaponko. Okolju prijazna izbira z veliko prostora za dekoracijo, vredna vašega denarja. Idealen trak za držanje značke z imenom, osebne izkaznice ali ključev. Material: 100% bambus.

Ovratni trak Gatto

Gatto lanyard with break-away closure - White
Na razprodaji
Ovratni trak Gatto. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Vključuje plastično zaponko za dodelavo logotipa. Zaponka odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Polnilni kabel 2v1 s sponko Longy

Longy 2-in-1 charging cable with clip - White
Na razprodaji
Polnilni kabel 2v1 s sponko Longy. Polnilni kabel ima funkcijo ovratnega traku. Podpira polnjenje, brez prenosa podatkov. Kabel omogoča polnjenje tako Android kot Apple naprav, saj ima več konektorjev. Na zaponko na traku lahko pritrdite službeno imensko kartico. Ena stran kabla je namenjena polnjenju Apple naprav, druga pa polnjenju Android naprav. Material: PVC plastika.

Bombažni ovratni trak Dylan

Dylan cotton lanyard with safety clip - White
Novost
Bombažni ovratni trak Dylan. Trak iz 100% bombaža z varnostno zaponko. Okolju prijazna izbira z veliko prostora za dekoracijo. Idealen trak za držanje značke z imenom, osebne izkaznice ali ključev. Material: 100% bombaž.

Ovratni trak Yogi s snemljivo zaponko in varnostno zaponko

Yogi lanyard detachable buckle break-away closure - White
Priporočamo
Ovratni trak Yogi s snemljivo zaponko in varnostno zaponko. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Zaponka na traku je enostavno snemljiva in odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Ovratni trak Lago

Lago lanyard with break-away closure - White
Ovratni trak Lago. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Zaponka na traku odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Obesek s sponko Lech

Lech roller clip - White
Obesek s sponko Lech. Idealen za sejme in imenske kartice uslužbencev. Lahko se uporablja tudi kot obesek za ključe. Material: ABS plastika.

Prozorno držalo za imenske kartice Pierre

Pierre badge holder - White
Bestseller
Prozorno držalo za imenske kartice Pierre. Držalo za imenske kartice, ki je primerno za službeno okolje, obisk sejmov in konferenc. Na voljo v ležeči ali pokončni postavitvi in primerno za standardne poslovne vizitke, kreditno kartico ali osebni dokument. Material: Plastika GPPS.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje