Ovratni trakovi in priponke

Ovratni trakovi in priponke

Ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon Sagan

Sagan phone holder lanyard with detachable buckle - White
Ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon Sagan. Večnamenski ovratni trak s snemljivo zaponko z držalom za telefon. Večnamenski trak ponuja snemljivo zaponko, kljukico in držalo za telefon. Na voljo v različnih barvnih odtenkih in z veliko prostora za dekoracijo. Material: poliester.

Ovratni trak iz bambusa Julian

Julian bamboo lanyard with safety clip - White
Novost
Ovratni trak iz bambusa Julian. Ovratni trak iz 100% bambusa z varnostno zaponko. Okolju prijazna izbira z veliko prostora za dekoracijo, vredna vašega denarja. Idealen trak za držanje značke z imenom, osebne izkaznice ali ključev. Material: 100% bambus.

Ovratni trak Gatto

Gatto lanyard with break-away closure - White
Ovratni trak Gatto. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Vključuje plastično zaponko za dodelavo logotipa. Zaponka odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Ovratni trak s ščipalko Igor

Igor lanyard with bulldog clip - White
Ovratni trak s ščipalko Igor. Ovratni trak s ščipalko za značko z imenom, osebno izkaznico ali ključe. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Veljajo stroški poštnine. Material: poliester.

Nastavljiv ovratni trak Landa

Landa lanyard with adjustable strip - White
Nastavljiv ovratni trak Landa. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Vključuje nastavljiv PVC trak za dodelavo. Zaponka odpravlja nevarnost zadušitve. Material: poliester.

Bombažni ovratni trak Dylan

Dylan cotton lanyard with safety clip - White
Novost
Bombažni ovratni trak Dylan. Trak iz 100% bombaža z varnostno zaponko. Okolju prijazna izbira z veliko prostora za dekoracijo. Idealen trak za držanje značke z imenom, osebne izkaznice ali ključev. Material: 100% bombaž.

Ovratni trak Yogi s snemljivo zaponko in varnostno zaponko

Yogi lanyard detachable buckle break-away closure - White
Priporočamo
Ovratni trak Yogi s snemljivo zaponko in varnostno zaponko. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Zaponka na traku je enostavno snemljiva in odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Ovratni trak Lago

Lago lanyard with break-away closure - White
Ovratni trak Lago. Ovratni trak za ključe, osebne dokumente ali značko z imenom. Zaponka na traku odpravlja nevarnost zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Dvobarvni ovratni trak z ježkom Aru

Aru dual-tone lanyard with hook & loop closure
Dvobarvni ovratni trak z ježkom Aru. Dvobarvni dizajn s srebrno hrbtno stranjo. Primeren za nalepko z imenom, osebno izkaznico ali ključe. Zaponka odpravlja nevarnosti zadušitve. Če si na obeh straneh želite enake dodelave, je druga dodelava zastonj. Stroški poštnine še vedno veljajo. Material: poliester.

Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw

Straw RFID card holder - Grey
Novost
Etui za shranjevanje kartic z RFID zaščito Straw. Bolj okolju prijazna izbira! Ponuja vam popolno zaščito pred goljufijami in krajo identitete, saj vsebuje elektromagnetni ščit. Etui je tanek in ga lahko enostavno shranite v denarnico, torbico ali žep. Ponuja tudi velik prostor za dodelavo. Narejen je iz 50% pšenične slame. Material: pšenična slama, PP plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje