Ure

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle
Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle. Ta naprava združuje tri funkcije. Bluetooth zvočnik z 2x3 W izhodom proizvaja odličen zvok. Vključuje polnilno baterijo kapacitete 4000 mAh, ki zagotavlja do 8 ur neprekinjenega poslušanja glasbe. Na vrhu zvočnika je brezžična polnilna postaja, idealna za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik s funkcijo budilke ponuja tudi prostoročno klicanje. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Zvočnik lahko polnite prek polnilne baterije ali prek USB kabla. Material: ABS plastika.

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds
Novost
Ura z brezžično polnilno postajo Seconds. Brezžična polnilna postaja s funkcijo budilke je idealna za vsako nočno omarico ali pisalno mizo. Med polnjenem telefona boste vedno vedeli koliko je ura. Ura kaže tudi temperature v Celzijih in Fahrenheitih. Podpira brezžično polnjenje do 1 A. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vključuje polnilni kabel micro USB. Material: ABS plastika.

Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®

Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®
Bestseller
Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®. Stenska ura z živahno dodelavo za izjemno izpostavljenost vaše blagovne znamke. Ura je izdelana iz najmanj 97 % recikliranih materialov. Dobavljeno v posameznih darilnih škatlah z baterijo AA. Material: pastificirani papir, reciklirana plastika.

Držalo za telefon z budilko Flexi

Držalo za telefon z budilko Flexi
Držalo za telefon z budilko Flexi. Budilka, držalo za sporočila, držalo za kemični svinčnik in držalo za telefon s spremenljivo obliko. Vključuje baterijo. Material: plastika.

Stenska ura Brattain – srebrna/črna

Stenska ura Brattain – srebrna/črna
Plastična, okrogla stenska ura z dvema snemljivima številčnicama v črni in beli barvi. Za delovanje potrebuje 1 AA baterijo, ki ni vključena. Na zahtevo lahko izdelamo številčnico po meri.

Stenska ura BeTime C – bela/črna

Stenska ura BeTime C – bela/črna
Po meri izdelana stenska lesena ura kvadratne oblike z grafiko po meri. Za delovanje potrebuje 1 AA baterijo, ki ni vključena. Minimalna količina: 50 kosov.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje