Vremenske postaje in termometri

LED ura in brezžična polnilna postaja Sky Speaker

LED ura in brezžična polnilna postaja Sky Speaker
Brezžična polnilna vremenska postaja, budilka s senzorjem na dotik in nočna lučka. Priložen AC-DC polnilnik z 2 vtičema. Ni primeren za uporabo v Združenem kraljestvu. Izhod: DC5V/1.0A. Združljivo z novejšimi Android napravami ter iPhone® 8 in novejšimi iOS napravami.

Okvir za slike z vremensko postajo Zenframe

Okvir za slike z vremensko postajo Zenframe
Okvir za slike iz bambusa z digitalno vremensko postajo. Prikazuje čas, datum in temperaturo. S funkcijo alarma in štoparice. 2 AA bateriji nista priloženi. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.

Vremenska postaja s sprednjo ploščo iz bambusa Turku

Vremenska postaja s sprednjo ploščo iz bambusa Turku
Vremenska postaja s sprednjo ploščo iz bambusa, večnamenski termometer. Vključuje digitalno uro, koledar ter prikaz temperature in vlažnosti v zraku. 2 AA bateriji nista priloženi. Naravni bambus lahko privede do majhnih odstopanj v barvi in velikosti, kar vpliva na končno dodelavo in izgled.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje