Namizne ure

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds
Novost
Ura z brezžično polnilno postajo Seconds. Brezžična polnilna postaja s funkcijo budilke je idealna za vsako nočno omarico ali pisalno mizo. Med polnjenem telefona boste vedno vedeli koliko je ura. Ura kaže tudi temperature v Celzijih in Fahrenheitih. Podpira brezžično polnjenje do 1 A. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vključuje polnilni kabel micro USB. Material: ABS plastika.

Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®

Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®
Bestseller
Stenska ura pravokotne oblike Brite-Clock®. Stenska ura z živahno dodelavo za izjemno izpostavljenost vaše blagovne znamke. Ura je izdelana iz najmanj 97 % recikliranih materialov. Dobavljeno v posameznih darilnih škatlah z baterijo AA. Material: pastificirani papir, reciklirana plastika.

Držalo za telefon z budilko Flexi

Držalo za telefon z budilko Flexi
Držalo za telefon z budilko Flexi. Budilka, držalo za sporočila, držalo za kemični svinčnik in držalo za telefon s spremenljivo obliko. Vključuje baterijo. Material: plastika.

LED ura Buenos Aires Mini

LED ura Buenos Aires Mini
Namizna LED ura z budilko in termostatom v MDF ohišju. Priložen AC-DC polnilnik z 2 vtičema. Ni primeren za vtičnice v Veliki Britaniji. Baterije niso priložene.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje