Namizne ure

Namizna vremenska postaja Rimini

Namizna vremenska postaja Rimini
Namizna vremenska postaja Rimini. Namizna vremenska postaja vključuje budilko, datum, termometer C/F, higrometer, lunine mene in vremensko napoved. Baterija vključena. Material: plastika.

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle

Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle
Brezžični zvočnik s polnilno postajo in budilko Circle. Ta naprava združuje tri funkcije. Bluetooth zvočnik z 2x3 W izhodom proizvaja odličen zvok. Vključuje polnilno baterijo kapacitete 4000 mAh, ki zagotavlja do 8 ur neprekinjenega poslušanja glasbe. Na vrhu zvočnika je brezžična polnilna postaja, idealna za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik s funkcijo budilke ponuja tudi prostoročno klicanje. Bluetooth signal doseže do 10 metrov razdalje. Zvočnik lahko polnite prek polnilne baterije ali prek USB kabla. Material: ABS plastika.

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds

Ura z brezžično polnilno postajo Seconds
Novost
Ura z brezžično polnilno postajo Seconds. Brezžična polnilna postaja s funkcijo budilke je idealna za vsako nočno omarico ali pisalno mizo. Med polnjenem telefona boste vedno vedeli koliko je ura. Ura kaže tudi temperature v Celzijih in Fahrenheitih. Podpira brezžično polnjenje do 1 A. Brezžično polnjenje deluje samo z napravami, ki ga podpirajo. Za naprave, ki ne podpirajo brezžičnega polnjenja, potrebujete zunanji sprejemnik za brezžično polnjenje. Vključuje polnilni kabel micro USB. Material: ABS plastika.

Držalo za telefon z budilko Flexi

Držalo za telefon z budilko Flexi
Držalo za telefon z budilko Flexi. Budilka, držalo za sporočila, držalo za kemični svinčnik in držalo za telefon s spremenljivo obliko. Vključuje baterijo. Material: plastika.

Brezžična polnilna digitalna ura Aria, 5W

Aria 5W Wireless Charging Digital Clock - White
Novost
Brezžični polnilnik Aria združuje funkcionalnost in nordijski dizajn. Brezžični polnilnik ima integrirano digitalno uro, ki je idealna za postavitev na mizo ali nočno omarico. Brezžični polnilnik je izdelan iz luksuznega aluminija s PU detajli. Priložen je mikro USB kabel dolžine 150 cm. Združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo QI, kot so najnovejše generacije Androida, iPhone 8 in novejše različice. Vhod 5V/2A brezžični izhod: 5 V / 1 A. Pakirano v luksuzni darilni škatli. Registriran dizajn®

Brezžični zvočnik za polnjenje z uro

Wireless charging speaker with time display - White
Sodobni brezžični zvočnik z integrirano brezžično polnilno postajo in funkcijo budilke. Kapaciteta 2 x 3 W omogoča odličen zvok. Z vgrajeno baterijo 2.000 mAh za polnjenje mobilnega telefona prek brezžične polnilne postaje. Idealen za polnjenje telefona ponoči brez uporabe kablov. Zvočnik ima integrirano budilko in omogoča prostoročno klicanje. Povezava doseže do 10 metrov razdalje. Do 6 ur predvajanja glasbe. Polnjenje z baterijo ali prek USB priključka. ABS material. Brezžično polnjenje združljivo z najnovejšimi generacijami Androida, iPhone 8 in novejšimi različicami.  Vhod: 5 V / 1 A. Brezžični izhod: Izhod: 5 V/1 A 5 W. Vključuje mikro USB kabel (150 cm).

LED ura in brezžična polnilna postaja Sky Speaker

LED ura in brezžična polnilna postaja Sky Speaker
Brezžična polnilna vremenska postaja, budilka s senzorjem na dotik in nočna lučka. Priložen AC-DC polnilnik z 2 vtičema. Ni primeren za uporabo v Združenem kraljestvu. Izhod: DC5V/1.0A. Združljivo z novejšimi Android napravami ter iPhone® 8 in novejšimi iOS napravami.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje