Plažni dodatki

Zložljiv ročni ventilator Maestral

Zložljiv ročni ventilator Maestral - White
Novost
Zložljiv ročni ventilator Maestral. Zložljiv ročni ventilator za prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Na voljo v različnih barvah, pakirano v darilni škatli. Zaradi materiala in vrste uporabe so mogoče manjše praske. Material: poliester.

Vodni žepni ventilator Fiji

Vodni žepni ventilator Fiji - Orange
Vodni žepni ventilator Fiji. Žepni ventilator z vgrajeno posodo za vodo in razpršilom za dodatno olajšanje od vročine. Vključuje 2x AA baterije. Material: AS plastika, PP plastika.

Napihljiva blazina Float

Napihljiva blazina Float - White
Novost
Napihljiva blazina Float. Velika napihljiva blazina za zabavne in sproščujoče trenutke na plaži ali v parku. Na voljo velik prostor za dodelavo na predelu za glavo. Material: PVC plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Sun Burn

Komplet za prvo pomoč MyKit Sun Burn - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Sun Burn. Idealen komplet za poletje in poletne počitnice, da preprečite ali oskrbite sončne opekline. Vsebina: 2 kremi za sončenje, krema aloe Vera, 2 blazinici za opekline, balzam za ustnice in 2 osvežilna robčka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Zložljiv ležalnik za plažo

Zložljiv ležalnik za plažo - Grey
Novost
Lahek in prenosen ležalnik za plažo iz raztegljivega 600D poliestra, ki omogoča, da se lahko naslonite nazaj, čvrst kovinski okvir pa poskrbi za udobno naslonjalo. Vrečka z zadrgo na hrbtni strani poskrbi za vse od senčil do telefona ali zaščite pred soncem. Kompakten in mehek ležalnik z enostavno zložljivim naslonjalom in priloženimi naramnicami za hitro prenašanje, zaradi česar je popoln za sproščen čas na prostem.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje