Plažni dodatki

Zložljiv ročni ventilator Maestral

Maestral foldable handfan in paper box - White
Novost
Zložljiv ročni ventilator Maestral. Zložljiv ročni ventilator za prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Na voljo v različnih barvah, pakirano v darilni škatli. Zaradi materiala in vrste uporabe so mogoče manjše praske. Material: poliester.

Vodni žepni ventilator Fiji

Fiji water pocket fan - Orange
Vodni žepni ventilator Fiji. Žepni ventilator z vgrajeno posodo za vodo in razpršilom za dodatno olajšanje od vročine. Vključuje 2x AA baterije. Material: AS plastika, PP plastika.

Napihljiva blazina Float

Float inflatable matrass - White
Novost
Napihljiva blazina Float. Velika napihljiva blazina za zabavne in sproščujoče trenutke na plaži ali v parku. Na voljo velik prostor za dodelavo na predelu za glavo. Material: PVC plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Sun Burn

MyKit Sun Burn First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Sun Burn. Idealen komplet za poletje in poletne počitnice, da preprečite ali oskrbite sončne opekline. Vsebina: 2 kremi za sončenje, krema aloe Vera, 2 blazinici za opekline, balzam za ustnice in 2 osvežilna robčka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje