Plažni dodatki

Zložljiv ročni ventilator Maestral

Maestral foldable handfan in paper box - White
Novost
Zložljiv ročni ventilator Maestral. Zložljiv ročni ventilator za prijetno ohladitev v vročih poletnih dneh. Na voljo v različnih barvah, pakirano v darilni škatli. Zaradi materiala in vrste uporabe so mogoče manjše praske. Material: poliester.

Natikači za na plažo Railay (M)

Railay beach slippers (M) - White
Novost
Natikači za na plažo Railay (M). Komplet udobnih natikač za na plažo v različnih barvah s polietilenskim podplatom in PVC trakom. Na voljo v dveh različnih velikostih: M 36-38 in L: 42-44. Odlično darilo v poletni sezoni. Zaradi narave uporabe, je logotip izpostavljen poškodbam in obrabi. Material: PE plastika.

Natikači za na plažo Railay (L)

Railay beach slippers (L) - White
Novost
Natikači za na plažo Railay (L). Komplet udobnih natikač za na plažo v različnih barvah s polietilenskim podplatom in PVC trakom. Na voljo v dveh različnih velikostih: M 36-38 in L: 42-44. Odlično darilo v poletni sezoni. Zaradi narave uporabe, je logotip izpostavljen poškodbam in obrabi. Material: PE plastika.

Vodni žepni ventilator Fiji

Fiji water pocket fan - Orange
Vodni žepni ventilator Fiji. Žepni ventilator z vgrajeno posodo za vodo in razpršilom za dodatno olajšanje od vročine. Vključuje 2x AA baterije. Material: AS plastika, PP plastika.

Napihljiva blazina Float

Float inflatable matrass - White
Novost
Napihljiva blazina Float. Velika napihljiva blazina za zabavne in sproščujoče trenutke na plaži ali v parku. Na voljo velik prostor za dodelavo na predelu za glavo. Material: PVC plastika.

Set za badminton na plaži Bounce

Bounce beach game set - Orange / White
Novost
Set za badminton na plaži Bounce. Igra za zabavo na plaži je na voljo v različnih barvah. Loparja sta izdelana iz MDF lesa z barvnimi ročaji iz plastike. Pakirano z barvno ujemajočo žogico v mrežasti vrečki za shranjevanje in lažji transport. Material: MDF les.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje