Oblačila za kulinariko

3-delni kuhinjski komplet Dila

Dila 4-piece kitchen set in a pouch - Grey
Novost
3-delni kuhinjski komplet Dila. Vključuje predpasnik, kuhinjsko rokavico, kuhinjsko prijemalko in vrečko iz blaga. Na voljo v črni ali sivi barvi. Material: 65% poliester, 35% bombaž. Material: 65% poliester, 35% bombaž.

Predpasnik Zora

Zora apron with adjustable neck strap - White
Predpasnik Zora. Predpasnik z nastavljivim ovratnim trakom in trakom za okoli pasu. Vključuje dva sprednja žepa in zanko za brisačo. Material: 90% poliester, 10% 240 g/m² bombaž.

Predpasnik Cocina

Predpasnik Cocina
Predpasnik Cocina. Predpasnik z enim velikim žepom in 0,6 metrskim trakom za zavezovanje. Material: 80 g/m² netkana PP plastika.

Natakarski predpasnik Skyla

Natakarski predpasnik Skyla
Natakarski predpasnik Skyla. Predpasnik z dvema žepoma in trakoma za okoli pasu dolžine 0,9 m. Keper tkanina iz 65% poliestra in 35% bombaža.

Predpasnik z izolirnim žepom Grill BBQ

Predpasnik z izolirnim žepom Grill BBQ
Predpasnik z izolirnim žepom Grill BBQ. Da bodo pripomočki za žar vedno na dosegu roke. Vključuje izolirni žep za hlajenje pijač, snemljiv odpirač za steklenice, oblazinjeno rokavico in zanko za kuhinjsko krpo ter dva sprednja žepa za shranjevanje drugih osnovnih pripomočkov za žar. Material: 600D poliester, nerjaveče jeklo, bombaž.
Prikazane cene ne vsebujejo 22% DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje