Torbe za prenosnike in dokumente

Poslovna torba z zanko za pisalo Orlando

Orlando conference bag - White
Poslovna torba z zanko za pisalo Orlando. Poslovna torba z ročajem, zapiranjem na zadrgo in zankami za pisala na zunanji in notranji strani. Primerno za papir formata A4. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier

Pier 15" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Pier. Z glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 15", sprednjim predelkom z zadrgo in odprtino za slušalke s trendovskimi detajli v temno sivi barvi. Vključuje priročne oblazinjene naramnice in ročaj. Barve dejanskega izdelka se lahko rahlo razlikujejo zaradi narave barvil, tkanin in tiska. Material: 600D poli platno.

Netkana poslovna torba Edison

Edison non-woven conference bag - Solid black
Netkana poslovna torba Edison. Z žepom za dokumente in glavnim predelkom na zadrgo. Primerno za papir velikosti A4. Material: netkana PP plastika, 100 g/m².

Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason

Cason 15" laptop backpack - Navy / Light grey
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 15" Cason. Predelek za prenosni računalnik velikosti 15", dva žepa z zadrgo, zamenljivi obeski na zadrgah in potiskano notranjostjo. Vključuje USB vhod in kabel za enostavno polnjenje med potjo. Material: 600D poliester.

Poslovna torba Anchorage z dvema zaponkama

Anchorage conference bag - White
Poslovna torba Anchorage z dvema zaponkama. Poslovna torba z nastavljivo naramnico, zapiranjem na zaponke, žepom na zadrgo, glavnim predelom z zadrgo in številnimi odprtimi žepi za shranjevanje. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Thomas 16" laptop backpack - Heather grey / Solid black
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Tulsa 14"

Tulsa 14" laptop conference bag - Navy
Torba za prenosni računalnik Tulsa 14". Dvojno podložena torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo in nastavljivo naramnico. Primerno za prenosne računalnike do velikosti 14". Material: 300D poliester.

Poslovna torba Florida

Florida conference bag - Navy
Poslovna torba Florida. Poslovna torba z zadrgo. Torba je primerna za A4 dokumente. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland

Overland 17" TSA laptop backpack - Heather grey
Nahrbtnik za prenosni računalnik 17" in USB vhodom Overland. Eleganten nahrbtnik za prenosni računalnik velikosti 17" in USB vhodom in kablom. Stranski žep z RFID zaščito, dodatni žepi z zadrgo in pas za pritrditev na kovček. Enostaven za prenašanje zahvaljujoč ročajem in oblazinjenim naramnicam. Narejen iz materiala 600D PolyCanvas. Material: 600D poli platno.

Poslovna torba Chicago

Chicago conference bag - Solid black / Navy
Poslovna torba Chicago. Poslovna torba z nastavljivimi naramnicami, zapiranjem na zadrgo, stranskim žepom za telefon, sprednjim žepom na zadrgo in več žepi in zankami za pisala. Material: 600D poliester.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje