Torbe za dokumente

Modna naramna torba

Fashion messenger bag - Grey
Na razprodaji
Naramna torba iz dvobarvnega 600D poliestra. S prostornim glavnim predelkom, velikim sprednjim žepom z zadrgo in odprtino za kabel za polnilno baterijo ali slušalke ter žepom z zadrgo in tremi držali za pisala. Z nastavljivo naramnico, ročaji in stranskim mrežastim žepom za stekleničko.

Poslovna torba Flapa

600D polyester document bag Flapa - Grey
Poslovna torba z glavnim predelkom na zadrgo in več žepi, izdelana iz 600D poliestra, z nastavljivo in snemljivo naramnico.

Naramna torba za prenosni računalnik 15" z RFID zaščito brez PVC-ja Swiss Peak

Naramna torba za prenosni računalnik 15" z RFID zaščito brez PVC-ja Swiss Peak
Zaščitna torba iz 600D in 1680D poliestra z modernimi detajli ima veliko prostora za shranjevanje vaših vsakodnevnih potrebščin. Z oblazinjenim predelkom za prenosni računalnik velikost 15" in tablični računalnik velikosti 10". Oblazinjena in nastavljiva naramnica omogoča enostavno prenašanje. Sprednji žep z zadrgo vključuje manjše žepe z RFID zaščito in sprednji vrhnji žep z zadrgo za shranjevanje manjših pripomočkov. Vključuje pas za pritrditev na prtljago. Brez PVC.

Torba Barcelona

Document bag in 600D polyester Barcelona - Black
Torba za shranjevanje dokumentov, izdelana iz 600D poliestra, z belo obrobo. S sprednjim žepom z vodoravno zadrgo. Nastavljiva naramnica.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje