Torbe za dokumente

Poslovna torba z zanko za pisalo Orlando

Orlando conference bag - White
Poslovna torba z zanko za pisalo Orlando. Poslovna torba z ročajem, zapiranjem na zadrgo in zankami za pisala na zunanji in notranji strani. Primerno za papir formata A4. Material: 600D poliester.

Poslovna torba Anchorage z dvema zaponkama

Anchorage conference bag - Orange
Poslovna torba Anchorage z dvema zaponkama. Poslovna torba z nastavljivo naramnico, zapiranjem na zaponke, žepom na zadrgo, glavnim predelom z zadrgo in številnimi odprtimi žepi za shranjevanje. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas

Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas
Nahrbtnik za prenosni računalnik 16" Thomas. Z širokim odpiranjem za enostaven dostop do podloženega žepa za shranjevanje prenosnega računalnika velikosti 16". Dodaten stranski in sprednji žep na zunanji strani nahrbtnika. Naramnice so oblazinjene za večje udobje med nošenjem. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Tulsa 14"

Tulsa 14" laptop conference bag - Navy
Torba za prenosni računalnik Tulsa 14". Dvojno podložena torba za prenosni računalnik s sprednjim žepom na zadrgo in nastavljivo naramnico. Primerno za prenosne računalnike do velikosti 14". Material: 300D poliester.

Poslovna torba Florida

Florida conference bag - Navy
Poslovna torba Florida. Poslovna torba z zadrgo. Torba je primerna za A4 dokumente. Material: 600D poliester.

Poslovna torba Portland

Poslovna torba Portland
Poslovna torba Portland. Poslovna torba na zadrgo s sprednjim žepom z zadrgo in dvema ročajema. Material: 600D poliester.

Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6"

Knoxville 15.6" laptop conference bag - White / Solid Black
Torba za prenosni računalnik Knoxville 15.6". Podložena torba za prenosni računalnik z dvojnim ročajem ustreza prenosnim računalnikom do velikosti 15.6". Nastavljiva naramnica, glavni predelek z zadrgo in sprednji žep z zadrgo. Material: 600D poliester.

Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage

Vintage 13" RPET laptop backpack - Navy
Novost
Nahrbtnik za prenosni računalnik 13" Vintage. Zunanjost nahrbtnika je v celoti izdelana iz 100% recikliranih stekleničk za vodo. Z velikim glavnim predelkom za prenosni računalnik velikosti 13". Z oblazinjenimi naramnicami, žepom za stekleničko za vodo in sprednjim žepom z zadrgo za varno shranjevanje. Kapaciteta: 25 litrov. Material: 100% reciklirana PET plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje