Glavniki in krtače

Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato

Plato bamboo facial brush - White
Novost
Krtača za čiščenje obraza iz bambusa Plato. Krtača z izjemno mehkimi ščetinami in ročajem iz bambusa. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, vlakna iz bambusovega oglja.

Ovalna krtača za čiščenje Cleo

Ovalna krtača za čiščenje Cleo
Novost
Ovalna krtača za čiščenje Cleo. Bambusova krtača s ščetinami iz 100% rastlinskih vlaken. Izdelek je veganski in primeren za uporabo v kuhinji in kopalnici. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, konoplja.

2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion

2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion
Novost
2-funkcijska krtača za tuširanje in masažo iz bambusa Orion. Dvostranska krtača za suho ali mokro krtačenje. Vključuje bombažno vrvico za enostavno shranjevanje. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, konoplja, bombaž, silikon.

Masažna krtača za lase iz bambusa Cyril

Masažna krtača za lase iz bambusa Cyril
Novost
Masažna krtača za lase iz bambusa Cyril. Krtača za lase s ščetinami iz bambusa, ki pomagajo pri razvozlavanju glajenju in urejanju vseh tipov las. Izdelana iz trajnostnega bambusa. Bambus pomaga absorbirati CO2 iz ozračja, raste hitreje in proizvaja več kisika kot drevesa. Material: bambus, silikon.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje