Kompleti za prvo pomoč in prva pomoč

16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar

16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar - White
Novost
16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar. 16-delni komplet za prvo pomoč v priročni poliestrski torbici s kovinskim obročkom za ključe. Z veliko prostora za dodelavo, odlično za potovanja, festivale, prireditve in druge aktivnosti na prostem. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: 420D poliester.

Mini prenosna škatla za obliže Christian

Mini prenosna škatla za obliže Christian - White
Novost
Mini prenosna škatla za obliže Christian. Vključuje 5 obližev (56 x 19 mm) za manjše ureznine in odrgnine. Z veliko površino za dodelavo. Obliži so regulirani, preskušeni in certificirani kot medicinski pripomoček I. razreda v skladu z Direktivo 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih z dne 14. junija 1993. Material: PP plastika.

30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander

30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander - White
Novost
30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander. Močna in trpežna vodoodporna torba s 30-delnim kompletom za prvo pomoč. Zaprtje s plastično zaponko zagotavlja, da je vsebina suha in varna. Odlična za vodne športe in druge aktivnosti na prostem. Kompleti prve pomoči vam bodo pomagali pri preprostem zdravljenju ran. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: tarpaulin.

Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik

Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik - White
Novost
Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik. Obvezen pripomoček za reševalno osebje za varno oživljanje tako za bolnika kot za reševalca. Folija je drobno zložena v torbico iz poliestra s kovinskim obročkom za ključe in prostorom za dodelavo. Preprečuje neposreden stik z reševalčevimi in bolnikovimi usti, nosom in obrazom. Odporna na vodo in slino, omogoča prehod zraka. Primerno za odrasle in otroke. Zaščitna folija je preskušena in certificirana kot 1. razred medicinskih pripomočkov v skladu z Direktivo MDD 93/42/EGS z dne 14. junija 1993. Material: 420D poliester.

24-delni komplet za prvo pomoč Frederik

24-delni komplet za prvo pomoč Frederik - White
Novost
24-delni komplet za prvo pomoč Frederik. Zložljiva plastična škatla s 24-delnim kompletom za prvo pomoč. Odlična za doma, v avtu ali na delovnem mestu in z veliko prostora za dodelavo na vrhu pokrova. Kompleti prve pomoči vam bodo pomagali pri preprostem zdravljenju ran. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: PP plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Car

Komplet za prvo pomoč MyKit Car - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Car. To je idealen komplet za prvo pomoč, za vsako vozilo. S tem kompletom boste pripravljeni na manjše nesreče in poškodbe med potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 2 gazi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 1 čistilo za avto (dvojno pakiranje), 1 krpica (2) za brisanje stekla in notranjosti, 1 osvežilni robček in 1 mini škarje. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za varnost v cestnem prometu MyKit M Junior

Komplet za varnost v cestnem prometu MyKit M Junior - White
Komplet za varnost v cestnem prometu MyKit M Junior. Idealen komplet za otroke. Ta komplet zagotavlja, da bodo vaši otroci bolj varni in vidni na cesti. Vsebina: Varnostni telovnik, trak, 2 odsevna obeska in odsevna nalepka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus

Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Travel Plus. Idealen komplet za prvo pomoč za popotnike. S tem obsežnim kompletom boste pripravljeni za oskrbo in nego poškodb med vašim potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline, 1 obliž za žulje, 2 osvežilna robčka in 1 krema aloe Vera. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Outdoor

Komplet za prvo pomoč MyKit Outdoor - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Outdoor. Idealen komplet za vsako dejavnost na prostem. S tem kompletom se lahko osvežite in sprostite po dolgem pohodu, ostanete varni in vidni z odsevnim trakom in pripravljeni na manjše poškodbe. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona, odsevni trak, obliž za žulje in 2 osvežilna robčka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Prva pomoč MyKit Bites & Stings

Prva pomoč MyKit Bites & Stings - White
Prva pomoč MyKit Bites & Stings. Idealen komplet za prvo pomoč za preprečevanje ali oskrbo ugrizov in pikov poletnih žuželk. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline, 2 robčka, prepojena s sredstvi proti mrčesu, in krema aloe Vera. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Potovalni komplet za ženske MyKit Hotel

Potovalni komplet za ženske MyKit Hotel - White
Potovalni komplet za ženske MyKit Hotel. Popoln potovalni komplet za ženske. Nikoli več ne pozabite svojih osnovnih toaletnih potrebščin. Vsebina: 1 britvica, 1 krema za britje, 1 zobna ščetka, 1 zobna pasta, 1 krema aloe vera, 1 šampon, 1 osvežilni robčki in 1 gel za noge. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit DIN

Komplet za prvo pomoč MyKit DIN - White
Komplet za prvo pomoč MyKit DIN. Idealen komplet za prvo pomoč odobren na podlagi standardov DIN za vsak avtomobil. Dobro založen komplet za prvo pomoč je priročna stvar, s katero boste pripravljeni na poškodbe in nujne primere. Vsebina: 3 obveze za prvo pomoč 8 m x 10 cm, obveza za prva pomoč 10 m x 12 cm, 2 obvezi za opekline 40 x 60 cm, obveza za opekline 60 x 80 cm, 3 komprese za rane, 2 elastična povoja 4 m x 6 cm, 3 elastični povoji 4 m x 8 cm, škarje, vodnik za prvo pomoč, lepilni trak, 8 samolepilnih obližev, 2 para rokavic za enkratno uporabo, 2 trikotna povoja, odeja za prvo pomoč, 2 tampona za čiščenje kože, 2 obliža za prste 70 x 40 mm, 2 obliža za prste 120 x 20 mm in 2 obliža 72 x 19 mm. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.
Promocijski izdelki in poslovna darila so namenjena prodaji izključno pravnim osebam. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo 22% ddv. Minimalno naročilo je 100 EUR+ddv. Prikazane cene in lastnosti izdelkov so zgolj informativne. Za pridobitev končne ponudbe nam pošljite povpraševanje.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošljite povpraševanje