Kompleti za prvo pomoč in prva pomoč

16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar

Valdemar 16-piece first aid keyring pouch - White
Novost
16-delni komplet za prvo pomoč Valdemar. 16-delni komplet za prvo pomoč v priročni poliestrski torbici s kovinskim obročkom za ključe. Z veliko prostora za dodelavo, odlično za potovanja, festivale, prireditve in druge aktivnosti na prostem. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: 420D poliester.

Mini prenosna škatla za obliže Christian

Christian 5-piece plaster box - White
Novost
Mini prenosna škatla za obliže Christian. Vključuje 5 obližev (56 x 19 mm) za manjše ureznine in odrgnine. Z veliko površino za dodelavo. Obliži so regulirani, preskušeni in certificirani kot medicinski pripomoček I. razreda v skladu z Direktivo 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih z dne 14. junija 1993. Material: PP plastika.

30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander

Alexander 30-piece first aid waterproof bag - White
Novost
30-delni komplet za prvo pomoč v vodoodporni torbi Alexander. Močna in trpežna vodoodporna torba s 30-delnim kompletom za prvo pomoč. Zaprtje s plastično zaponko zagotavlja, da je vsebina suha in varna. Odlična za vodne športe in druge aktivnosti na prostem. Kompleti prve pomoči vam bodo pomagali pri preprostem zdravljenju ran. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: tarpaulin.

Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik

Henrik mouth-to-mouth shield in polyester pouch - White
Novost
Zaščitna folija za umetno dihanje Henrik. Obvezen pripomoček za reševalno osebje za varno oživljanje tako za bolnika kot za reševalca. Folija je drobno zložena v torbico iz poliestra s kovinskim obročkom za ključe in prostorom za dodelavo. Preprečuje neposreden stik z reševalčevimi in bolnikovimi usti, nosom in obrazom. Odporna na vodo in slino, omogoča prehod zraka. Primerno za odrasle in otroke. Zaščitna folija je preskušena in certificirana kot 1. razred medicinskih pripomočkov v skladu z Direktivo MDD 93/42/EGS z dne 14. junija 1993. Material: 420D poliester.

24-delni komplet za prvo pomoč Frederik

Frederik 24-piece first aid plastic case - White
Novost
24-delni komplet za prvo pomoč Frederik. Zložljiva plastična škatla s 24-delnim kompletom za prvo pomoč. Odlična za doma, v avtu ali na delovnem mestu in z veliko prostora za dodelavo na vrhu pokrova. Kompleti prve pomoči vam bodo pomagali pri preprostem zdravljenju ran. Komplet prve pomoči se šteje za medicinski pripomoček in ga ureja 93/42/EGS, ki temelji na predvideni uporabi: »diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje ali ublažitev bolezni«. Ta medicinski pripomoček spada v razred I. Material: PP plastika.

Komplet za popravilo koles MicroKit

MicroKit Bike Repair Set - White
Komplet za popravilo koles MicroKit. Popoln komplet za vsako vožnjo s kolesom. Z lahkoto ga lahko pritrdite na vašo torbo ali obesek za ključe, tako da lahko kadarkoli zamenjate prazne pnevmatike. Vsebina: 1 komplet za popravilo. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Skiing

MyKit Skiing first aid kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Skiing. Idealen komplet za vsak smučarski izlet. Bodite pripravljeni na smuko s tem kompletom, ki vam je v pomoč pri oskrbi majhnih poškodb in nudi zaščito pred soncem. Vsebina: Hladilni gel, 2 obliža za žulje, elastični športni povoj, balzam za ustnice, krema za sončenje in 6 vodoodpornih obližev. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Prva pomoč za opekline MyKit

MyKit Burns & Scalds First Aid - White
Prva pomoč za opekline MyKit. Bodite pripravljeni za oskrbo in pokrivanje majhnih opeklin in oparin s tem kompletom. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 gaze za čiščenje kože, 2 suha tampona, 2 blazinici za opekline in 2 gela za opekline. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Obliži za žulje MicroKit

MicroKit Blister Plasters - White
Obliži za žulje MicroKit. Popoln komplet obližev za oskrbo žuljev. Z lahkoto ga lahko pritrdite na vašo torbo ali obesek za ključe. Vsebina: Obliž za žulje za prste na rokah in nogah. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Kondomi MiniKit

MiniKit Condoms - White
Kondomi MiniKit. Poskrbite, da ste vedno pripravljeni na intimne trenutke. Velikost tega kompleta vam omogoča enostavno shranjevanje v torbi ali žepu. Vsebina: 2 kondoma. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Car

MyKit Car First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Car. To je idealen komplet za prvo pomoč, za vsako vozilo. S tem kompletom boste pripravljeni na manjše nesreče in poškodbe med potovanjem. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 2 gazi za čiščenje kože, 2 suha tampona, 1 par rokavic za enkratno uporabo, 1 čistilo za avto (dvojno pakiranje), 1 krpica (2) za brisanje stekla in notranjosti, 1 osvežilni robček in 1 mini škarje. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.

Komplet za prvo pomoč MyKit Bike

MyKit Bike First Aid Kit - White
Komplet za prvo pomoč MyKit Bike. Idealen komplet za vožnjo s kolesom. Bodite pripravljeni v primeru manjših poškodb ali nesreč. Vsebina: 12 vodoodpornih obližev, 4 tamponi za čiščenje kože, 2 suha tampona, odsevni trak, obliž za žulje in 2 osvežilna robčka. Vsi izdelki za prvo pomoč in oskrbo v tem kompletu izpolnjujejo vse veljavne predpise EU. Cena vključuje poln barvni tisk. Material: plastika.
Cene so brez DDV.

Hitri kontakt za dodatne informacije ali ponudbo

  • Hitra priprava ponudbe za različne količine izdelkov
  • Dodatne informacije o zalogi in dobavi izdelkov
  • Izdelava ponudbe za različne vrste tiska
Pošlji povpraševanje